Tittarna jublar över Lilla Nymos oväntade drag i Nyhetsmorgon

Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon på TV4 med Lilla Nymo.
Hunden Lilla Nymo är en återkommande gäst i TV4:s Nyhetsmorgon.
Under torsdagen syntes hon återigen i rutan. Men efter en tid framför husse tröttnade hon och gav sig ut på äventyr i studion.
Detta uppskattades av tittarna. ”Så himla kul”, skriver en.
Annons

Under torsdagen gästade hundcoachen Fredrik Steen, 50, Nyhetsmorgon på TV4 för att prata om vad hundägare kan göra för att få sina fyrbenta vänner att lära sig bli rumsrena. I famnen hade han lilla Steffi, som var en av valparna som Lilla Nymo födde tidigare i år – och på golvet låg Lilla Nymo nöjt och lyssnade på intervjun.

Annons

Under några minuter klarade Lilla Nymo av att ligga kvar snällt på mattan, men sedan tog nyfikenheten över! Efter att tålmodigt ha väntat på att husse skulle bli klar reste hon sig upp och började nosa på mattkanten. Sedan gav hon sig iväg på äventyr i studion och hittade något väldigt intressant, nämligen ett pepparkakshus som föreställer TV4-huset och Nyhetsmorgon-studion.

Kameramännen var snabba med att fånga Lilla Nymos upptåg på bild, så att TV4-tittarna skulle kunna få ta del av Lilla Nymos nyfikenhet.

Tittarnas förtjusning över Lilla Nymos nyfikenhet

På Instagram har TV4 delat en bild på Lilla Nymo där hon nyfiket nosar på pepparkakshuset i studion. Till bilden skriver de:

Annons

”Ajaj! Nu ligger pepparkakshuset risigt till!”.

I kommentarsfältet under Nyhetsmorgons Instagram-inlägg och på programmets Facebook-sida skriver tittare, som bevittnade Lilla Nymos oväntade drag under sändningen – och roades av det.

”Så himla kul”, skriver en.

”Lilla Nymos intresse för pepparkakshuset var så härligt. Hoppas hon fick något annat i stället”, skriver en annan.

”Såååå söt”, skriver ännu en.

Annons

Rädda för att huset skulle rasa

Trots att Lilla Nymos oväntade äventyr roade tv-tittarna ledde hennes busiga drag även till en del spänning hos flera av tittarna, som trodde att pepparkakshuset skulle gå sönder.

”Jag såg det och mitt hjärta slog volter ”, skriver en.

”När hon reste sig på bakbenen. Det var lite kittlande och jag bara väntade på ett brak. Direktsändning och allt”, skriver en annan.

”Hi hi blev lite orolig”, skriver en tredje.

Även hundcoachen själv har kommenterat bilden på Lilla Nymo vid pepparkakshuset:

”Ja….. det var otäckt nära”, skriver han tillsammans med en rad skrattande emojis.

Annons

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…