Tittarna hyllar Soraya Lavasani efter upptäckten i Nyhetsmorgon

Soraya Lavasani med knytblus i Nyhetsmorgon
I måndagens avsnitt av Nyhetsmorgon bar Soraya Lavasani en knytblus.
Nu hyllar tittarna programledarens klädval i sociala medier.
Annons

I måndags var det återigen dags för Soraya Lavasani, 37, och Jesper Börjesson, 48, att vara programledare för Nyhetsmorgon på TV4. Duon har blivit en riktig tittarfavorit och verkar trivas med att jobba ihop. Inför sändningen la Jesper Börjesson upp ett inlägg på Instagram där han meddelade tittarna att det var just han och Soraya som skulle synas i rutan.

Annons

”Om några timmar stämplar vi in och står till er tjänst i Nyhetsmorgon. Hoppas vi ses!”, skrev han intill en bild på sig själv och kollegan, varpå Soraya Lavasani kommenterade:

Annons

”Ses snart käre kompanjon”.

TV4-profilen avslöjade graviditeten i Nyhetsmorgon

Soraya Lavasani hade parhästen vid sin sida när hon i september avslöjade att hon och maken Ralph Olsson väntar sitt andra barn.

– Då kommer det en till liten bebis. Då blir det tillökning i familjen. Det är jätte, jättekul faktiskt. Det ska bli väldigt, väldigt roligt att bli fyra, sa Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon.

Annons

Jesper Börjesson kramade om henne och Soraya berättade vidare att TV4-kollegan har varit till stor hjälp under graviditetens första veckor då hon inte mått så bra.

– Jag har mått ganska illa och varit tröttare än vanligt, kan man säga. Nu känner jag att det har planat ut lite så nu mår jag ganska bra, sa hon vid tillfället.

Soraya Lavasanis klädval i Nyhetsmorgon hyllas

Nu verkar det dock som att Soraya Lavasani mår bättre. Inför måndagens avsnitt la TV4 upp en bild på duon där de står leendes bredvid varandra. I kommentarsfältet till bilden på Instagram är det flera tittare som lagt märke till en detalj i Sorayas klädsel. Programledaren valde nämligen att bära en knytblus dagen till ära.

Annons

Det var förra året som knytblusen blev en symbol för den virala kampanjen #knytblus, ett ställningstagande för Sara Danius under krisen inom Svenska Akademien kring den så kallade ”Kulturprofilen”. Sara Danius avled i lördags efter en tids sjukdom.

Nu hyllas Soraya Lavasani för beslutet att bära knytblus under sin första sändning av Nyhetsmorgon sedan Sara Danius somnade in.

”Vad fin du är Soraya med din vackra knytblus som hedrar Sara Danius minne”, skriver en person i en kommentar.

”Soraya med sin knytblus. SARA”, skriver en annan person följt av ett hjärta.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…