TV4 sparkar bonden – efter chockerande avslöjandet

TV4 sparkar bonden – efter chockerande avslöjandet
Bönderna i årets säsong av Bonde söker fru skulle varit åtta. Igår presenterades endast sju stycken i TV4:s castinprogram. Nu berättar Linda Lindorff varför en av dem fick lämna redan innan inspelningarna.
Annons

För fjortonde året i rad kommer den populära kärlekssåpan Bonde söker fru tillbaka i TV4. Just nu presenteras bönderna en efter en och den som är sugen på att hitta bonden i sitt liv kan redan nu börja spana in dem och skicka in brev.

Nyligen kom det fram uppgifter om att en av bönderna inte är singel. Enligt en källa till Aftonbladet ska deltagaren vara med för att få visa upp sig i tv och bli känd. Programledaren Linda Lindorff, 47, slog tillbaka mot uppgifterna.

Annons

– Bonde söker fru handlar ju om kärlek och att söka kärlek. Så klart kommer vi inte ha med en bonde som inte är singel. Det säger sig självt, sa hon då till Aftonbladet.

Annons

Saknades en bonde i Bonde söker fru

Igår sändes castingavsnittet av Bonde söker fru, men istället för åtta bönder presenterades endast sju stycken. Enligt Expressen ska en av bönderna ha sparkats bara veckor innan inspelningarna började. Produktionen hade då fått reda på att han inte var singel.

– Den som tidigare hintats om på Lindas Instagram är en av de många bönder som vi träffat under castingarbetets gång men han är inte en av dem som gått hela vägen, skriver Clara Tengbom, exekutiv producent, i ett mejl till tidningen.

Hon skriver också att det eventuellt kan komma in en åttonde bonde längre fram, men att ingenting i nuläget är planerat.

– I Bonde söker fru kan vad som helst hända och en eventuell åttonde bonde blir i så fall en härlig överraskning.

Annons

Linda Lindorff om händelsen

Linda Lindorff har skrivit på sin blogg om händelsen.

”Det kommer så klart inte att vara med en bonde i vårt program som redan har en kärlek i sitt liv. Bonde söker fru handlar om längtan och drömmen att hitta den rätta. Programmet bygger på äkta känslor och det är just det som gör det år efter år blir så väldigt älskat och får såna tittarsiffror. Det finns inte en personlighet i världen som vi skulle ha med i det här programmet om han eller hon inte varit singel och har en genuin längtan.”

Hon berättar att alla bönder får skriva på ett kontrakt där de intygar att de är singlar och inte lever i ett förhållande.

”Det här är mest en formalitet men ändå, om det inte stämmer gör man sig skyldig till kontraktsbrott. Detta vill jag bara ha sagt för att ni helt lugnt ska kunna lita på att de bönder som vi till sist presenterar alla är singlar med stor längtan efter att hitta kärlek.”

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…