Det betyder TV4-programledaren Soraya Lavasanis tatuering

Nyhetsmorgon-programeldaren Soraya Lavasani visar upp tatueringen med persiska bokstäver.
TV4-programledaren Soraya Lavasani har haft några lediga dagar från Nyhetsmorgon, vilket hon har delat med sig av på Instagram.
I en av bilderna hon delar med sig från sin helgen skymtar en tatuering som följarna reagerar på.
”Fint namn”, skriver en följare.
Annons

Den folkkära TV4-programledaren Soraya Lavasani, 37, är sedan en tid tillbaka ett välkänt ansikte i Nyhetsmorgon. Efter semestern i början på augusti återförenades hon med Jesper Börjesson, 48, i morgonprogrammet. Tidigare varvade Soraya Lavasani alltsom oftast sitt arbete som programledare i Nyhetsmorgon med att vara nyhetsankare i TV4 Nyheterna. 

Innan hon blev ett känd i tv-rutan jobbade Soraya Lavasani inom äldrevården och har också rest en del. Hennes journalistiska resa började med att hon läste på Kaggeholms folkhögskola och en lärare där lade då in ett gott ord för henne på TV4 när det sedan var dags att hitta praktikplats.

Annons
Annons

Efter studierna bodde Soraya i Gävle mellan 2006 och 2008 och jobbade då på TV4 Gävle Dalarna.

Det har nu gått ungefär tre år sedan hon började varva jobbet som nyhetsankare med att programleda Nyhetsmorgon och hon har fått leda programmet vid olika dagar och tillfällen.

Privat är Soraya Lavasani gift med Ralph Olsson, 50. Paret gifte sig i september 2016 på Blue Hotell på Lidingö, strax utanför Stockholm. I juni 2017 blev de föräldrar till dottern Bianca.

Soraya Lavasanis tatuering

Nu för tiden verkar programledaren få lediga helger från jobbet på Nyhetsmorgon, något hon nu dokumenterat om på sin Instagram.

Annons

”Värmande sol, vacker natur, dopp i iskall sjö, bubbelbad, galet god mat och umgänge med fina vänner. FULLPROPPAD med energi efter den här helgen”, skriver Soraya Lavasani.

TV4-profilen delar med sig av flera bilder från helgen, som hon tillbringat på Rånäs Slott, en bit utanför Stockholm. På en av bilderna står hon i baddräkt precis vid vattnet och en tatuering med persiska bokstäver syns på insidan av överarmen.

”Vilken fin tatuering”, skriver en följare medan en annan som kan läsa vad det står också hyllar tatueringen:

Annons

”Fint namn ثریا”

Nyhetsmorgon-programledaren passar också på att tacka båda följarna för hyllningarna i kommentarsfältet.

Soraya Lavasani har rötter i Iran då pappan är därifrån. Namnet som hon med persiska bokstäver låtit tatuera in på armen är hennes eget, Soraya.

FOTO: Instagram, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…