TV4-profilens vassa ord i Nyhetsmorgon efter oväntade kuppen

Elaine Eksvärd i Nyhetsmorgon
Jenny Alversjö och Anders Pihlblad bestämde sig för att skoja till det när Elaine Eksvärd gästade Nyhetsmorgon i veckan. Hennes reaktion lät sig inte väntas.
Annons

I onsdags var det återigen dags för Jenny Alversjö, 45, och Anders Pihlblad, 48, att vara programledare för Nyhetsmorgon på TV4. Duon är välbekant för tittarna och möts ofta av positiva reaktioner i sociala medier. Därför var det många människor som blev oroade när Jenny Alversjö plötsligt las in på sjukhus i februari i år.

Annons
Annons
Annons

Hon hade då haft TV4-profilen Steffo Törnquist, 63, vid sin sida under sändningen men när kamerorna slocknat började Jenny må allt sämre och tvingades till slut åka akut till sjukhus.

Annons

Tvära kast. Direkt från sändning i hög fart till akuten. ”Det här är en konstig körning” sa taxichauffören och gasade på. In direkt, 40-graders feber och den ”låsning” i ryggen jag försökt träna bort i en vecka var svår infektion i njuren”, skrev hon i ett inlägg på Instagram vid tillfället.

Strax därefter meddelade Jenny Alversjö att hennes framtid på TV4 var osäker.

”Jag vet inte hur länge jag blir borta utan tar varje vecka i taget tillsammans med mina chefer. Jag är sämst i världen på att vara ledig, men denna gång måste hälsan gå först”.

Elaine Eksvärds chock efter frågan i Nyhetsmorgon

Men nu är Jenny Alversjö alltså tillbaka i rutan och verkar må bättre än någonsin. I onsdags var hon så pass pigg att hon tillsammans med Anders Pihlblad bestämde sig för att skoja lite med författaren Elaine Eksvärd, 37, som varje vecka gästar Nyhetsmorgon.

Under inslaget säger Jenny:

– Elaine, hur hade du öppnat ett tal till mig och Anders?, varpå en ställd Elaine Eksvärd svarar:

– Åh, vad svårt… vilken kupp där. Jag hade sagt att ”tack snälla för att jag fick vara här, jag tycker att ni är fantastiskt taskiga som kuppade mig på det här sättet, jag kommer att hämnas”.

Anders Pihlblad och Jenny Alversjö skrattar åt kollegans svar.

– Du är bara bäst, säger Anders Pihlblad.

– Utmärkt, instämmer Jenny Alversjö.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…