TV4:s Ulrika Bergquist har förlovat sig: ”Vi är väldigt kära”

Ulrika Bergquists nya kärlek
TV4:s Ulrika Bergquist har förlovat sig med konsultchefen Ola Myrin. Nu berättar de om bröllopsplanerna och livet som särbor.
Annons

Hänt kan berätta att TV4-profilen och nyhetsankaret Ulrika Bergquist, 49, är förälskad. När Johan Carlén bjöd in till Grillmässan på Djurgården i Stockholm kom Ulrika dit med konsultchefen Ola Myrin, 50, och på rak fråga bekräftade de sin relation.

Annons

– Vi träffades ute och har varit tillsammans i drygt två år. Men vi har väl kanske inte sagt det till någon eller visat upp oss såhär, säger Ulrika med ett leende och fortsätter sedan:

– Men vi bor på varsitt håll och kör särbostilen då vi har två barn var. Jag flyttade in till stan efter att jag separerade och tycker det är härligt. Och Ola bor i hus i Nacka. Så vi kommer fortsätta vara särbos.

Annons

Ulrika Bergquist om bröllopsplanerna med Ola Myrin

Även om de inte bor under samma tak har de redan tagit relationen steget längre och förlovat sig. Ulrika visar stolt upp sin vackra ring och förklarar att den är något stor och att hon därför måste göra den minde. Så pass att hon tvingas ha de på fel finger.

– Jag fick välja ringen själv. Men från början hade jag faktiskt en champagnegrimma som ring, säger hon och skrattar.

Några bröllopsplaner är dock ännu inte spikade.

– Någon gång ska det bli! Men vi får se när, var och hur.

Annons

Ulrika Bergquist och Ola Myrin ser påtagligt förälskade ut och det råder inga tvivel om att de har hittar rätt.

– Vi är väldigt kära och lyckliga.

En annan person som nyligen förlovade sig är artisten Dogge Doggelito, 43. Men för honom gick det inte lika smidigt som för Ulrika Bergquist och Ola Myrin. Dogge Doggelito fick nämligen ett nej första gången han gick ner på knä. Men trots detta tog han mod till sig ännu en gång – och numera är han alltså förlovad med kärleken Claudia Sierpe Apabalza, 38.

– Hon är mitt livs kärlek och själsfrände. Vi har kommit över allt negativt från förra året och vi är lyckliga, sa Dogge Doggelito när han bekräftade förlovningen tidigare i maj.

FOTO: Shimoda Media, Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…