TV4-profilen Sébastien Boudets drastiska utseendeförändring

Sebastien Boudet visar nu upp sin nya tatuering.
Vid 43 års ålder bestämde sig tv-bagaren Sébastien Boudet för att göra ett flertal tatueringar på kroppen.
Nu har han slagit till på ytterligare en – på halsen.
Annons

Sébastien Boudet, 44, syns flitigt i tv-rutan som både konditor och kock. Han föddes i Paris som andra generationens bagare och flyttade år 2000 till Stockholm, där han bland annat grundade det prisbelönta La Petite France. Han är jurymedlem i Dessertmästarna på Kanal 5, och han är även en av eldsjälarna bakom Smaka på Stockholm. Förutom det syns han ofta som kock och bagare i Nyhetsmorgon på TV4. På TV4 brukar han visa tittarna allt ifrån hur man bakar surdegsbröd – till nya spännande sätt att baka pizza på.

Annons

När han inte syns i tv-rutan är han även en flitig föreläsare och ger flera olika kurser i bakning runtom i landet. Han har också gett ut de populära böckerna Den franske bagaren: Surdeg, mat, kärlek och Le bakbok: Matbröd & sötebröd av den franske bagaren. Senast släppte han Sébastiens franska kokbok.

Annons

Nu har tv-bagaren valt att göra en påtaglig utseendeförändring – nämligen en stor tatuering över halsen. När Hänt träffar honom på Diabetesgalan passar vi på att fråga om tatueringen, som föreställer en växt på ena sidan av hans hals.

– Den är ny, men alla mina tatueringar är nya faktiskt, säger han.

Började förra året

Sèbastien förklarar att han inte hade någon tatuering för två år sedan, utan att han gick loss och gjorde flera förra året. Tv-bagaren verkar nöjd över sina nya kroppssmyckningar.

Annons

– Jag började tatuera mig när jag var 43 år gammal, så jag har rätt många stora. Bland annat på bröstet och armarna, säger han och fortsätter:

– Jag tänkte ”jag är gammal, så jag får göra vad jag vill med min kropp”, förklarar Sébastien Boudet.

Tv-bagarens nya tatuering är på ena sidan av hans hals.
Tv-bagarens nya tatuering är på hans hals uppemot örat. Foto: Karin Törnblom

Följarna hyllar tatueringarna

På Sébastien Boudets Instagram kommenterar följarna hans tatueringar. Det är på en bild där en av hans tatueringar syns som flera påpekar hur snyggt det är.

Annons

”Supersnygg tatuering”, skriver en.

”Fantastisk tatuering!”, skriver en annan.

Hur blev alla tatueringarna? Har nog sett en till bakom örat”, kommenterar en annan.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Magnus Sandberg

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…