Maria Forsbloms nya barnbesked – 1 år efter sonens födsel

Maria Forsbloms barnplaner
För ett år sedan föddes TV4-programledaren Maria Forsbloms andra barn. För Hänt berättar hon nu om det första året som tvåbarnsmamma samt framtida barnplaner.
Annons

TV4-profilen Maria Forsblom, 32, är en uppskattad programledare för Nyhetsmorgon på TV4. I april gjorde hon ett uppehåll från programmet efter att hon blivit mamma för andra gången. Hon och sambon Emil Hägglöf hade då sedan tidigare sonen Milan, 3.

Annons

– Det känns jättebra. Inte bara får jag en ny bebis, men jag får också möjligheten att ge vår lilla Milan ett syskon. Även om vi har gjort det en gång förut så känns det nästan större den här gången, för att vi är fler som får njuta av bebisen, sa hon i en video efter att hon gjort sin sista sändning.

Den 1 maj föddes lilla Matheo och bara några månader efter förlossningen var Maria Forsblom tillbaka i rutan till tittarnas glädje. Snart fyller hennes minsting ett år och det ska såklart firas med sång och kalas med nära och kära.

Annons

– Första året har varit helt fantastiskt och det största är ju att se, inte bara hur vi är glada som tvåbarnsföräldrar, utan hur glad vår stora kille är att ha en lillebror. Det första han säger på morgonen är ”var är Matheo?”. Att se den glädjen är helt fantastiskt, säger Maria Forsblom till Hänt.

TV4:s Maria Forsblom om livet som mamma

Maria Forsblom beskriver Matheo som glad och kramgo, och livet som tvåbarnsmamma innebär fullt upp dagarna i ändå.

– Det är tempo hela tiden. Är inte den ena igång så är den andra igång, säger hon.

Annons

Som mamma är hon rolig och lekfull, nästan lite för rolig och lekfull ibland.

– Jag glömmer att vara den som måste sätta ner foten ibland, erkänner hon.

– Ibland har man tre barn hemma, flikar Mattias Hägglöf in och skrattar.

När Maria Forsblom har fullt upp med sitt jobb på Nyhetsmorgon är det sambon Mattias Hägglöf som är hemma med barnen. De har lyckats få ihop livspusslet, men några fler barn blir det inte än på ett tag.

– Jag sa häromdagen att ”nu räcker det”. Nej då, men vi är ödmjuka över att vi ens har kunnat få två barn, så det är lite att jinxa att ens våga drömma om fler. Sedan är skillnaden med nummer två att allt går så himla fort. Vi måste hinna med att njuta av det här också och vara med honom och inte bara börja tänka på att familjen ska bli ännu större. De fyller både våran tid och våra hjärtan väl, säger Maria Forsblom.

Annons

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…