Matilda Nikulas dotter akut till sjukhus efter plötsliga skadan

Matilda Nikulas dotter till sjukhus
Familjen annorlunda-profilen Matilda Nikula gjorde en stor livsförändring för ett år sedan.
Nu berättar hon om dottern Stellas dramatiska skada.
– Det blev ambulansfärd, skriver TV4-mamman på Instagram.
Annons

Matilda Nikula, 36, blev ett känt ansikte efter att hon medverkade i TV4-programmet Familjen annorlunda. Där fick tv-tittarna följa Matilda, hennes make Sami, 47, och deras stora familj. I nionde säsongen av Familjen annorlunda, för två år sedan, kom beskedet att paret väntade sitt tionde barn.

Annons

När Matilda och Sami träffades hade de redan barn på varsitt håll från tidigare förhållanden. Matilda hade dottern Stella, 15, och Sami hade Max, 17, och Emilia, 19.

Annons

I juni förra året meddelade Sami och Matilda att de skulle skiljas. För Aftonbladet berättade Sami Nikula att han och Matildas förhållande till slut mest handlade om deras barn.

– Någonstans där väcktes tanken till liv om att jag inte ville ha det på det viset. Jag vill stå på egna ben. Det är många aspekter i det – men det här med ensamheten har varit en tung grej för mig, sa Sami Nikula då.

Efter skilsmässan har både Sami och Matilda lagt mycket tid på träning – något som tydligt märkts. För ett år sedan la Matilda upp en bild på Instagram där hon visade den stora skillnaden – före och efter sin stora förändring.

”Är det samma person? Jag tror inte det, varken på in eller utsidan.”, kommenterade hon då sin bild på Instagram.

Annons

Dottern Stella åkte ambulans efter matchen

Men mitt under uppbrott och livsförändringar är Matilda också mamma – och mammalivet bjuder som bekant på en hel del överraskningar. På Instagram har nu Matilda Nikula lagt upp en bild på sig själv och dottern Stella. 15-åringen har skadat sig och tvingats åka ambulans till akuten.

Jahapp, det blev ambulansfärd för Stella som vred knäet ur led på skolan under en pingismatch, tro fan att hon förlorade också”, skriver hon till en bild på Stella som ligger i en sjukhussäng.

Annons

I kommentarsfältet är det många som skickar sitt stöd till Stella, som på bilderna ser ut att vara vid gott mod.

Usch då hoppas hon kryar på sig fort”, skriver en person i en kommentar.

Stackars Stella! Ge henne en kryakram från mig”, skriver en annan.

FOTO: TV4, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…