Linn Bergs babylycka – första orden efter dotterns födsel

Linn Bergs babylycka – första orden efter dotterns födsel
Unga föräldrar-profilen Linn Berg har blivit mamma för andra gången. På Instagram delar hon med sig av den glada nyheten att dottern Ellie har kommit till världen.
Annons

Linn Berg, 20, var 16 år gammal när hon och Tomas ”Tompa” Konradsson, 25, fick dottern Amy, som nu hunnit bli fyra år. Direkt från födseln fick Amy synas i tv-rutan tillsammans med sina föräldrar i TV4:s Unga föräldrar, och i fem säsonger fick tittarna följa deras liv Hedmora i Dalarna.

Annons

Efter ett par år tillsammans gick dock det folkkära paret skilda vägar. Då slutade Thomas synas i rutan, medan Linn och Amy fortsatte följas av tv-kamerorna. Strax efter uppbrottet bekräftade Linn att hon funnit kärleken på nytt i Jimmy Berg.

Annons
Annons

– Jag bodde själv i 18 dagar innan jag träffade Jimmy. Det låter helt sjukt, men det var bra dagar med mycket fest, sa hon då.

Linn och Jimmy flyttade snabbt ihop och i november förra året kunde de avslöja att de tagit nästa stora steg i relationen. I magen på Linn väntade deras första gemensamma barn – en lillasyster till Amy.

Paret gjorde det stora gravidavslöjandet  i varsitt inlägg på Instagram, där de båda delade samma bild på bebiskläder och ett ultraljud.

”Längtar till maj”, skrev Linn Berg i sitt inlägg.

Delar första bilden på dottern

Under graviditetens gång har Linn frekvent delat med sig av detaljer kring hennes mående och tankar inför förlossningen. Bland annat på Youtube, men också via Instagram, där hon nu också delar med sig av den glada nyheten att lilla Ellie är född.

”Klockan 21.38 tittade hon ut igår. Våran lilla Ellie”, skriver Linn Berg till den allra första bilden på dottern, som hon delar på Instagram story.

Unga förälder-profilen Linn Bergs första bild på dottern Ellie.

Förlossningen skedde ett par dagar innan det beräknade födelsedatumet. Enligt vad Linn Berg tidigare har berättat var det beräknade datumet den 22 maj.

Stort grattis och lycka till önskar vi på Hänt till familjen!

FOTO: Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…