TV4 bekräftar: Det blir en ny säsong av Robinson – och du kan vara med

TV4 bekräftar: Det blir en ny säsong av Robinson – och du kan vara med
Nu bekräftar TV4 att det blir en ny säsong av dokusåpan Robinson. De söker samtidigt nya deltagare till programmet.
Annons

Långköraren bland dokusåpor, Robinson, får en ny säsong 2019, vilket inte sågs som en självklarhet eftersom det var ett tre år långt uppehåll innan Robinson började sändas i år, inspelat på Fiji med Anders Öfvergård som programledare.

Annons

Nu söker TV4 efter nya deltagare till nästa säsong, helst ett gäng “äventyrslystna vinnarskallar som älskar soliga sandstränder”.

Inspelningen kommer även denna gång att äga rum på Fiji, under sex veckor. En efter en kommer de tävlande att åka ut, genom tävlingar och öråd. Vinnaren åker hem med en halv miljon kronor.

TV4 söker alla som känner att det är dags att byta ut den grå vardagen mot en paradisstrand på andra sidan jorden, som vill testa sin sociala kompetens, strategiska förmåga och ledarinstinkter, eller som redan åkt tjejvasan och tycker att En svensk klassiker är för landet lagom“, skriver TV4.

För den som är intresserad att anta utmaningen är det hög tid att börja plita på en ansökan.

Annons

Robinson, som från början hette Expedition Robinson, hade premiär i svensk tv 1997. Då var Harald Treutiger programledare. Programmet väckte stora känslor och anklagades för att vara tv-sänd mobbning.

Trots all kritik blev Expedition Robinson en stor succé.

I tredje säsongen, 1999, tog Anders Lundin över programledarrollen och behöll den i fem säsonger. Därefter har Robert Aschberg, Paolo Roberto och Linda Lindorff lett dokusåpan.

Nu återstår det att se om Anders Öfvergård kommer att göra comeback nästa år som programledare för Robinson.

Årets säsong, nummer 17 i ordningen, är inne på avsnitt 31 av 51. Pakter har, i klassisk Robinson-anda, uppstått och upplösts många gånger om.

I söndagens avsnitt är det dags för öråd och Robinson-fansen sitter bänkade framför tv:n, precis som vanligt.

Här är alla deltagare i Robinson 2018

FOTO: TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…