TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

TV4 avslöjar: Därför saknas Gina Dirawi i Idol 2018

21 sep, 2018 
AvAgnethe Alm
Gina Dirawi är programledare i Idol 2018 med Pär Lernströ,
I augusti bekräftade Gina Dirawi att hon var tillbaka för att leda ännu en säsong av Idol men ännu har hon inte synts i rutan. Nu berättar TV4 varför.
Annons

Programledaren Gina Dirawi, 27, blev en riktig snackis under fjolårets säsong av TV4:s Idol. Hennes vassa skämt fick både ris och ros av tittarna och programmets deltagare. Ingen lämnades oberörd – och så sent som i augusti stod det klart att hon var tillbaka för att leda även 2018 års upplaga av programmet.

”Jag har saknat er, vi ses i september”, skrev Gina Dirawi i ett Instagram-inlägg.

Inlägget inleddes med det stora avslöjandet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag är så glad och välsignad över att kunna säga att jag är tillbaka i år”.

Idol 2018 har nu kommit fram till kvalveckan, men ännu har inte Gina setts till. Anledningen är att hon inte är anställd för att leda något annat än fredagsfinalerna.

– Hon var inte med förra året heller. Det är meningen att hon ska vara med på fredagsfinalerna. Det var så förra året också, säger Tanja Tabrizian, pressansvarig för Idol, till Hänt.

Från och med på fredag den 28 september kommer Gina komma tillbaka i rutan, med programledaren Pär Lernström vid sin sida.

Annons

Vi är väldigt stolta över att ha Gina som en utav våra två programledare för Idol 2018, säger Tanja Tabrizian.

TV4:s programledaregunstling Pär Lernström, 37, som ledde programmet tillsammans med Gina under förra säsongen, hade enbart lovord att säga om Dirawi när Hänt pratade med honom inför Idol-säsongen förra året.

– Det jag uppskattar med folk som jobbar i den här branschen är att man är sig själv och har en ton som är väldigt mycket den man är. Och det är Gina kanske bäst i Sverige på. Hon är precis den hon är framför kameran – som när vi stänger av kameran, berättade han.

Gina Dirawi sökte själv till Idol 2009 och gick då vidare till slutaudition, men åkte sedan ut. Under förra årets Idol-säsong visade hon upp sina sångtalanger i ett spektakulärt öppningsnummer av den första fredagsfinalen. Kanske kan vi förvänta oss något liknande i år igen?

FOTO: Ibl, Instagram

Annons