TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

TV4 avslöjar – Därför leder inte Gry Forssell Idol längre

05 okt, 2017 
AvJohanna Bladh
Gry Forsell gjorde succé som programledare för Idol Extra förra säsongen. Nu avslöjar TV4 varför de i år ersatt henne med Lernström.
Annons

Tillsammans med radioprofilen Farao Groth fanns Gry Forssell på plats i Idol-studion varje fredag förra säsongen. Duon ledde eftersnacksprogrammet ”Idol Extra” som sänds på exklusivt på webben efter tv-sändningen är slut.

Men inför årets säsong meddelade produktionen att varken Gry eller Farao kommer leda eftersnacks-programmet. Istället tog de in poddaren Daniel Redgert.

Nu avslöjar TV4’s pressansvarig Anders Edholm varför programmet bytt ut den stora programledarprofilen Gry Forsell.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi försöker alltid skruva och ändra i formaten, ibland blir det skitbra och ibland blir det mindre bra men vi testar.

Nu är det istället Pär Lernström och Gina Dirawi som tillsammans leder Idols tv-sändning. Efteråt har Lernström tagit Grys plats, och Faraos roll har strukits.

Annons

– Farao var Grys sidekick och de gjorde det tillsammans, men i år är Pär programledare för Idol Extra och Daniel Redgert är ute och fångar upp vad som händer runt om, förklarar Anders Edholm.

Han säger att det nya konceptet ska liva upp och att de alltid byter ut programledarna i eftersnacks-programmet inför varje ny säsong.

– Idol Extra har varje år nya programledare, så det är inget konstigt. Vi vet att Gry är en populär programledare och gör populära TV4-program så det är tråkigt att folk saknar henne, men hon kommer säkert tillbaka till TV4-sammanhang snart.

SE OCKSÅ: Hen vinner Idol – enligt Idolerna själva:

Hen vinner Idol – enligt deltagarna självBrand logo
Hen vinner Idol – enligt deltagarna själv

TEXT: Johanna Bladh, Jonna Friberg Wennerberg

Annons