TV3:s svar efter kritiken mot ändringen i Paradise hotel

TV3:s svar efter kritiken mot ändringen i Paradise hotel
Studio Paradise reder ut konflikterna mellan deltagarna i årets Paradise hotel och har innan sänts live – tills denna säsong.
Nu svarar TV3 på hur de tänker kring ändringen.
Annons

Den 2 september var det premiär för ännu en säsong av Paradise hotel Sverige på TV3 och Viafree.

Förra säsongen korades Hannah ”HK” Klosterman, 22, till ensam vinnare efter att under ”kulcermonin” inte bara släppt, utan kastat, kulan i marken och svikit sin partner Jesper Bengtsson, 24. Hon gick därefter hem med en prissumma på 300 000 kronor.

Annons

Denna säsong är just Jesper Bengtsson en av de som gjort comeback i programmet. En annan person som vi återigen ser i dokusåpan är Jennifer Karlsson, som året innan blev den besvikna personen under finalen när Robin ”Mos” Andersson kastade kulan framför ögonen på henne.

Annons

Det egna eftersnacksprogrammet Studio Paradise har spelats in efter Paradise hotel, för att låta deltagarna se klipp från programmet och diskutera, reda ut konflikter och kommentera sina handlingar. Denna säsong är det  Smail Alihodzic och Antonia ”Anty” Johnson i rollen som programledare för eftersnacksprogrammet, vilket de även varit innan. Men det är en skillnad denna säsong – det är inte längre livesänt. Detta är något som tittare uppmärksammat och häromdagen var det en som kommenterade det på Paradise hotels Instagram.

”Varför är inte Studio paradise live i år? En feedback till nästa säsong roligare när det sänds live än när det är inspelat i förväg”, skriver personen varpå produktionen svarar:

Annons

”Tjoho! Att det inte är live är nog mest för enkelhetens skull, då det är lite mer straight forward att spela in avsnittet och sedan lägga upp det. Ser till att bolla vidare feedbacken, så hoppas vi på live till nästa säsong”.

Både gamla och nya deltagare i årets säsong

I årets säsong syns en rad nya namn. Bland annat medverkar Camilla Skalleberg som i sin presentationsvideo presenteras som en kärleksfull storstadstjej från Stockholm. En pratsam tjej som söker både romantik och kärlek på hotellet, en tjej som heller inte är blyg för att visa känslor.

– Det går väldigt snabbt för mig att bli kär och jag är inte rädd för att säga det häller, och då kan killarna bli lite avskräckta men det får de bli, säger Camilla Skalleberg i videon, och fortsätter:

Annons

– Jag tror jag är ”the girl next door”, sen kanske jag är den jobbiga versionen av ”the girl next door”.

En annan deltagare som också syns i tv-rutan är Adam Linard som i sin video berättar förklarar att hans yttre kan spegla en klassisk ”bad boy”, något som han inte ser sig själv som.

– Folk tycker jag ser ut som en ”bad boy” på grund av tatueringarna men egentligen är jag en riktig svärmorsdröm, en ”flowerboy”, säger han i videon.

Killen från Helsingborg är extremt ödmjuk inför uppgiften att stå som vinnare efter säsongens slut, han tror inte att han är den som kommer att åka hem till Sverige med vinstsumman.

Annons

– Jag tror inte jag kommer vinna Paradise hotel, jag tror jag är lite för snäll för att spela spelet och hugga folk i ryggen, men det hade aldrig varit fel att vinna, säger en skämtsam Adam Linard.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…