TV3:s beslut om deltagarnas flygresa efter Paradise hotel

TV3:s tog beslutet att sätta Paradise hotel-deltagarna på olika flyg hem från inspelningarna.
Nina Glimsell och Marcelo Peña åkte olika flyg hem från inspelningarna av Paradise hotel.
Det var produktionen som satte dem på två olika plan till Sverige – genom att dela upp deltagarna i två grupper.
Annons

Nina Glimsell Udovicic, 25, gjorde entré i TV3:s dokusåpa Paradise hotel 2018. Inne på hotellet fann hon kärleken i Marcelo Peña, 29. Han har tidigare varit med i både Big brother och Temptation Island.

Annons
Annons
Annons

Efter inspelningarna flyttade de ihop i Stockholm och började planera inför en framtid ihop, men tidigare i år tog förhållandet slut.

Annons

– Vi har gått skilda vägar, vilket de flesta förstår nu. Det var ett otroligt tufft break-up om man säger så, sa Nina i en video på Youtube.

Marcelo Peña och Nina Glimsell i Paradise hotel 2019

Direkt efter uppbrottet åkte Marcelo till Mexiko för att spela in ännu en säsong av Paradise hotel. Det han inte visste var att även Nina skulle följa efter och även hon tävla i programmet. Det var en chockad Marcelo som fick se sitt ex göra entré på hotellet, och först kände han inte ens igen henne.

– Då kollar jag igen och tänker ”nej det kan inte vara det, det kan inte vara det. Nej, nej, nej, det här är inte sant”, sa han då i programmet.

En stor anledning till hans oro är att han lovat Nina att sköta sig inne i huset och att han inte skulle ha sex med någon av tjejerna.

– Hon ville helst inte att jag skulle ha sex med någon. Vad har jag gjort? Jag har legat med alla tjejer på det här hotellet just nu, sa han till en annan deltagare.

Satt på olika plan på vägen hem från Mexiko

Och det blev en hel del tjafs, bråk och tårar mellan Marcelo och Nina inne på hotellet. Mycket handlade om just de andra kvinnliga deltagarna varav flera hade ett gott öga till Marcelo. Efter att ha spelat sig igenom säsongen blev det till sist han som stod som vinnare av hela Paradise hotel. Han valde att krossa kulan på 500 000 kronor och hans partner Erica Lindberg fick gå tomhänt därifrån. Flera av deltagarna var upprörda över hans val och därför säger Marcelo att han inte fick sitta bredvid Erica på bussen på väg till flygplatsen.

– Jag ville sätta mig bredvid Erica, hon var den skönaste tjejen där inne, utan tvekan. Men jag fick inte sitta bredvid henne på bussen, det blev bråk. Det blev bara värre och värre för mig, säger han.

Enligt honom så blev deltagarna indelade så att halva gruppen åkte över Amsterdam och den andra halvan över Paris. Det var produktionen som delade upp dem, men hur de resonerade vet han inte. Hans ex Nina Glimsell hamnade på det andra planet, men däremot fick han sitta bredvid Josie Capllonch som han också har haft flera bråk med inne på hotellet. Under flygresan hem verkade det dock som att hon lagt allt groll bakom sig.

– Jag satt bredvid Josie på vägen hem och det var kul, säger Marcelo Peña.

Hänt har sökt Nina Glimsell.

FOTO: TT/Magnus Sandberg, Viafree/Patricia Recourt

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…