TV3 mörkar gruppsexet i Ung och bortskämd: ”Det var orgier”

TV3 mörkar gruppsexet i Ung och bortskämd: ”Det var orgier”

Årets säsong av ”Ung och bortskämd” är hetare än någonsin. Hänt kan avslöja att deltagarna bland annat har haft gruppsex med varandra under inspelningarna – något som TV3 väljer att mörka.

Det slog gnistor mellan deltagarna i årets ”Ung och bortskämd”. I programmet, som har premiär i kväll, har ett flertal av deltagarna vid olika tillfällen haft sex med varandra. Det första sexet skedde efter bara 10 timmar inne i huset, när deltagarna William Hultkrantz, 21, och Rebecka Högstedt, 20, valde att dela säng.

– Jag och Wille låg med varandra första kvällen. Först när jag såg honom tänkte jag ”jävla borgarfitta” och han tänkte nog ”jäkla vegan”, men sen blev vi bra vänner och det hände saker, säger Rebecka Högstedt till Hänt och fortsätter:

– Och om du hör något om en femkant så kan jag bekräfta att det har hänt. Det var en orgie. Jag är bukis med de flesta i huset. Det var väldigt hett där inne emellanåt.

William Hultkrantz bekräftar det nattliga myset, och menar att det har flirtats friskt mellan alla deltagare i huset.

– Det var lite orgies av olika slag där inne. Det blir ju så när man bor tillsammans, man har inga pengar, ingen mobil och är instängd. Det fanns inte mycket annat att göra, säger han.

LÄS MER: TV3:s hårda sexkontrakt med deltagaren: “Kan få böter”

Han får medhåll från deltagaren Jennifer Warzocha, 23, som även hon haft heta nätter i huset.

– Det har hettat till lite, ni förstår ju vad jag menar då. Men jag har bara varit med en av de andra. Det är ju naturligt med sex och jag tror att mamma och pappa gillar alla killarna i huset, så det gör nog inte dem något, säger hon.

Också deltagaren Lamar Mahmuzic, 20, uppger att han har varit delaktig i gruppsexet i “Ung och bortskämd”.

– En sjuk grej som hände en kväll var när det var en kille och tre tjejer i en säng. Okej, ja, det var jag som var killen. Det var en upplevelse. Det var en gruppaktivitet om man säger så, säger han.

Enligt uppgifter till Hänt har deltagarna dock uppmanats att inte berätta om sexnätterna. Scenerna är också bortklippta ur programmet och kommer inte att visas eller överhuvudtaget att nämnas i programmet.

– Det kommer att klippas bort och det känns bra. Det är ju faktiskt inte ”Paradise hotel” vi är med i direkt, säger William Hultcrantz.

Susanne Nylén, presschef på MTG Sverige och TV3, bekräftar att inga sex-sekvenser kommer att finnas med i programmet.

– “Ung och bortskämd” handlar om ungdomar som får uppdrag varje vecka där de ska ta ansvar för nya arbetsuppgifter och lära sig att bli vuxna. Vad deltagarna ägnar sig åt för eventuella andra aktiviteter på nätterna som inte en del av formatet är inte aktuellt att visa, säger hon.

Tar TV3 något ansvar för deltagarnas sex i “Ung och bortskämd”, som i till exempel “Paradise hotel” där deltagarna testas mot könssjukdomar före inspelning?

– Då detta inte är “Paradise Hotel”, som är ett helt annat format, så ser processen innan inspelning heller inte exakt likadan ut. Exakt hur processen ser ut är aldrig något vi kommenterar men självklart tar vi ansvar för deltagarnas hälsa under inspelningen och vidtar åtgärder om det skulle behövas, säger Susanne Nylén.

LÄS MER: Killarnas stora lycka i dokusåpan: “Gillar äldre kvinnor”

Deltagarna i ”Ung och bortskämd” 2017 är Rebecka Högstedt, 20 år från Jönköping, William Hultkrantz, 21 år från Örebro, Erica Mendez, 21 år från Stockholm, Tim Persson,18 år från Stockholm, Josefine Larsson, 19 år från Sandviken, Karl-Inar Svensson, 20 år från Stockholm, Jennifer Warzocha, 23 år från Västerås, Lamar Mahmuzić, 20 år från Stockholm. Programmet har premiär 21.00 på Tv3 i kväll, tisdag.

FOTO: TV3, Stella

FRÅN FÖRSTASIDAN