Tv-teamets oro – efter Benjamin Ingrossos tårar i kulissen

Tv-teamets oro under Benjamin Ingrossos tårar
När familjevännerna till familjen Wahlgren-Ingrosso gifte sig spelade tv-teamet bakom Wahlgrens värld in bröllopet.
Under ceremonin brast marshalken Benjamin Ingrosso ut i gråt – och hans tårar oroade tv-teamet rejält.
– ”Det är någon som gjort sig illa”, återberättar Pernilla Wahlgren i podcasten Wahlgren och Wistam.
Annons

I september befann sig en stor del av familjen Wahlgren-Ingrosso på Mallorca för att närvara på familjevännernas Melina Criborns, 29, och Jacob Criborns, 29, bröllop. Jacob och Melina är båda nära vänner till syskonen Ingrosso och syns ofta i deras sociala medier och i Wahlgrens värld.

Annons

Pernilla Wahlgren, 51, Linus Wahlgren, 43, Bianca Ingrosso, 24, Benjamin Ingrosso, 22, och Oliver Wahlgren-Ingrosso, 29, gästade bröllopet som Pernilla i efterhand beskrev som ett ”magiskt disney-bröllop” i ett inlägg på sin Instagram. Men förutom att medverka som gäster hade flera medlemmar ur familjen Wahlgren-Ingrosso även ärofyllda uppdrag. Bianca, Benjamin och Oliver var alla marskalk, bestman och brudtärna och Benjamin och Bianca var dessutom toastmasters på bröllopsmiddagen.

Annons

Bröllopet blev rejält dokumenterat på gästernas sociala medier och under hashtaggen #thecriborns kunde följarna se bilder och klipp från den kärleksfyllda dagen. Men det slutar inte där – tv-teamet från Wahlgrens värld var även dem där för att dokumentera dagen som kommer att visas i nästkommande säsong av programmet.

Benjamins tårar under bröllopet

I det senaste avsnittet av Pernilla Wahlgrens podcast Wahlgren och Wistam som hon har tillsammans med vännen och programledaren Sofia Wistam, 53, berättar Pernilla att hon börjat få se klipp från den kommande säsongen av Wahlgrens värld. Ett av klippen är från bröllopet mellan Jacob och Melina Criborn – men det är Benjamin som stjäl showen.

Annons

Klippet är från bröllopsceremonin när bruden äntrar och börjar sin gång ner mot altaret. Benjamin, som står nära brudgummen Jacob, har i och med tv-inspelningen mikrofon på sig – och att Benjamin blir rörd av bröllopet är det ingen tvekan om.

– Då är det ett klipp därifrån som jag har fått, det är så roligt, för att då står han, han är ju myggad så att man hör ju honom väldigt tydligt. Och då kan man höra hur mycket han gråter när bruden kommer in och det roliga med det här klippet är ju att det är ju väldigt vacker musik och jag blir ju rörd, men samtidigt kan jag inte sluta skratta för att han gråter så mycket – det är ju inte hans brud som kommer in, säger Pernilla i podden och skrattar till.

Tv-teamets oro för Benjamin Ingrosso

Sofia Wistam tilläger att Benjamin Ingrossos tårar inte gick obemärkt förbi för tv-teamet:

Annons

– Visst var det så att tv-teamet låg i buskarna och lyssnade och trodde att det hade hänt någonting? säger Sofia Wistam.

Och Pernilla Wahlgren bekräftar – Benjamins tårar oroade tv-teamet:

– Ja, för när han börjar att gråta i det här klippet, då låter det som någon som har slagit sig – det var det de trodde. ”Nämen gud, det är någon som har gjort sig illa”.

Annons

Pernilla Wahlgren hälsar sina lyssnare att hon önskar att även de kunde se klippet – men bjuder på ljudet där Benjamin Ingrossos gråt från bröllopet hörs.

FOTO: TT/Carolina Byrmo, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…