Tv-profilen William Hultkrantz viktras efter programmet

William Hultkrantz förvandling
Nu avslöjar William Hultkrantz hemligheten bakom sin viktnedgång.
Annons

William Hultkrantz, 23, har varit med i flera tv-program på TV3. Hans karriär tog fart när han medverkade i programmet Ung och bortskämd 2017, där han dock inte lyckades kamma hem vinsten utan var tvungen att erkänna att han ändå var ganska bortskämd. Efter sin medverkan i programmet, prövade han att finns kärleken i programmet Hemliga beundrare, där han bjöd ut Erika Saravia. Men där blev han inte heller någon vinnare.

Annons

– Utseendemässigt har jag ingen speciell typ där är det väldigt individuellt, men jag har lite svårare för typiska Stureplans-killar som slickar hummer och vaskar champagne, så jag får väl hoppas att det inte är en sån som dyker upp på dejten, sa Erika innan hon fick veta vem hennes hemliga beundrare var.

William och Erika hade haft lite kontakt i ett halvår och han ville bjuda ut henne för att se om det kunde leda till något mer än vänskap i framtiden. När William kommer in i rummet säger Erika ”Nej”, och förklarar för honom att hon hade en aning om att det kunde vara han som bjudit ut henne.
Efter sin medverkan i Hemliga beundrare åkte han ner till Mexico för att spela in Paradise Hotel 2018, där han kom in som joker. Men oturen hade ännu inte släppt för tv-profilen, som tvingades lämna hotellet snabbt därpå.
Annons

”Inte tagit hjälp av någon PT”

Nu delar William med sig om sin viktnedgång på Instagram, och avslöjar inspirationskällan som äntligen fått honom att lyckas.

”8 veckor har gått och det har resulterat i minus 11 kilo. Inte tagit hjälp av någon PT. Däremot har jag kollat Biggest Looser så shoutout till dom”, skriver han på Instagram story.

Annons

FOTO:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…