Ulrika Forsbergs ärliga bilder efter nya skönhetsingreppet

Paradise hotel-profilen Ulrika Forsberg visar upp bilder på sina ärr efter nya bröstoperationen.
Ulrika Forsberg delar mig sig av både det ena och det andra på sina sociala medier.
Nu väljer hon att visa upp sina ärr från sin senaste operation.
”Älskar att kunna hjälpa på något vis”, skriver hon.
Annons

Ulrika Forsberg, 28, blev känd via sin medverkan i TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel 2014. När inspelningen var klar reste hon tillbaka till Sverige där hon träffade kärleken Alex, 31. De flyttade ihop och kort därpå avslöjade realityprofilen att hon väntade barn.

I maj 2015 tog Ulrika och Alex relationen till nya höjder när de gifte sig i rådhuset i Östersund. Men efter mindre än tre år som gifte valde de att gå skilda vägar. Förra året gick Ulrika ut med nyheten att det tagit slut mellan henne och maken.

Annons
Annons

”Som ni vet så har ju jag och Alex gjort slut, han är världens bästa kille, kommer alltid älska honom och ha honom i mitt liv, men känslorna finns inte riktigt där”, skrev Ulrika Forsberg i ett blogginlägg i mars 2018.

Under åren tillsammans hann det forna paret få barnen Villiam, 4, och Hampus, 2, och efter uppbrottet har de fortsatt umgås som vänner.

Ulrika om beslutet att opereras

Sommaren 2017 valde tv-profilen att göra en skönhetsoperation. Hon valde att operera brösten och delade med sig öppet om anledningen på sin Instagram:

Annons

”Ända sedan jag gick i femman har jag haft stora och hängiga bröst”, skriver Ulrika och fortsätter:

”Redan i femman hade jag D-kupa och sedan blev det ju inte bättre med åren. Till sist hade jag J-kupa.”

För fem månader sedan valde Ulrika Forsberg att göra om operationen och nu delar hon med sig av bilder på ärren på sin Instagram story.

”De jag gjorde var en helt ny operation. Skrev till min klinik och min kirurg sydde om allting. Sen har jag tejpat, haft stöd-bh och inte rökt. Så jag har verkligen skött de råd man får av kirurgen”, skriver hon på sin Instagram story följt av flera bilder på ärren på brösten.

Annons

Vill hjälpa andra

Ulrika Forsberg skriver att hennes ärr fortfarande är lite röda då de är så pass nya, men att de kommer att blekas med tiden. Hon nämner även att hon får många meddelanden gällande bröstoperationer och är därför glad att hennes följare uppskattar hennes bilder och råd.

”Vad glad jag blir att läsa alla meddelande om att ni tackar mig för att jag lagt upp dessa bilder. Jag älskar att kunna hjälpa på något vis. Så tråkigt att höra att många av er har fula ärr”.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…