TV4-tittarnas vädjan efter Leif GW:s comeback i Nyhetsmorgon

Leif GW Persson i Nyhetsmorgon
Leif GW Persson är tillbaka i Nyhetsmorgon efter en sjukhusvistelse. Tittarna gläds över återkomsten och har nu en vädjan till TV4.
Annons

Kriminologen, författaren och tv-personligheten Leif GW Persson, 74, är ett bekant ansikte för Nyhetsmorgon-tittarna. Han har i flera år synts i rutan på TV4 och överraskade många fans när han för en månad sedan meddelade att han skulle försvinna från kanalen.

Annons

GW var väldigt förtegen om anledningen till sin frånvaro och tittarnas oro växte allt mer när han berättade att han skulle läggas in på sjukhus i fyra veckor.

– Jag har problem med hälsan så jag ska in på sjukhus, men det är inget dramatiskt eller så. Det är på förhand planerat, berättade han i Nyhetsmorgon vid tillfället.

I söndags återvände Leif GW Persson till Nyhetsmorgon till tittarnas stora glädje. Han var bjuden till studion för att prata om det misstänkta giftmordet i Norrtälje. Programledaren Maria Forsblom, 32, passade då på att fråga kriminologen hur han mår idag.

Annons

– Bättre än när jag åkte dit, faktiskt. Och det är väl själva idén med att vistas där. Det är tråkigt att ligga på såna där ställen. Nu kör vi, sa han till Maria Forsblom.

Leif GW:s återkomst i Nyhetsmorgon gläder TV4-tittarna

TV4 har lagt upp ett klipp på Leif GW Persson från söndagens Nyhetsmorgon på Facebook. I klippet berättar författaren att han mår bättre nu och kommentarsfältet svämmar över av kommentarer från tittare som är lyckliga över hans återkomst.

Flera personer har även en önskan om att få se mer av GW på TV4.

”Mer GW åt folket”, skriver en tittare.

”Den mannen har så mycket att berätta och får så kort stund i rutan medan annat fullkomligt ointressant får hålla på en lång tid”, skriver en annan och får medhåll:

Annons

”Japp mer tid till GW”.

Nu har TV4 gett sig in i kommentarsfältet och besvarat tittarnas vädjan efter Leif GW:s comeback i Nyhetsmorgon.

”GW har massor av intressanta saker att berätta, det håller vi verkligen med om! Tyvärr har vi inte oändligt med tid i programmet och vi vill ju även kunna visa andra spännande, lärorika och aktuella inslag”. 

FOTO: TV4, Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…