TV4:s nya besked om Rania Shemoun Olsson i Nyhetsmorgon

Rania Shemoun Olsson i Nyhetsmorgon
Efter att ha varit borta från TV4 ett par veckor är Rania Shemoun Olsson nu tillbaka i Nyhetsmorgon. Nu hyllas hon av TV4-tittarna i sociala medier.
Annons

Just nu befinner sig flera av profilerna i Nyhetsmorgons originaluppsättning på semester. Under sommaren har vi därför fått se många inhoppare i programmet. Martin Järborg, 40, Frida Nordstrand, 38, och Elisabet Frerot Södergren, 55, är några av de som styrt skutan medan TV4-kollegorna får lite välförtjänt ledighet.

Annons

När Elisabet var programledare tidigare i juli var det många tittare som uppmärksammade att hon har genomgått en utseendeförvandling. Vi är vana vid att se utrikeskorrespondenten i ett blont svall, men nu har hon valt att färga sitt hår mörkare.

Annons
Annons

”Så snygg du va den hårfärgen Elisabeth”, skrev en person i en kommentar på TV4:s Facebooksida vid tillfället.

”Elisabeth du är jättesnygg din nya hårfärg”, skrev en annan.

Tittarnas ord efter Rania Shemoun Olssons inhopp

I måndagens avsnitt av Nyhetsmorgon fick vi se Rania Shemoun Olsson, 43, som programledare tillsammans med Johan Macéus, 46. Dessa profiler är annars nyhetsankare på kanalen men Rania har gjort flertalet inhopp i morgonshowen under året.

När hon i maj började synas allt mer i rutan började hyllningarna snart välla in i sociala medier.

”Låt Rania ”hoppa in” oftare”, skrev en person.

TV4 avslöjade då anledningen till att Rania fått axla en ny roll på TV4. Det var på grund av att Soraya Lavasani, 37, var upptagen med andra uppdrag på kanalen.

”Rania är en del av vår programledarfamilj och har vid flera tillfällen hoppat in som programledare för Nyhetsmorgon. Nu är Soraya iväg med UNICEF på resa och då är Rania programledare istället.”

Rania Shemoun Olsson återvänder till Nyhetsmorgon

Inför måndagens Nyhetsmorgon la TV4 ut en bild på Rania Shemoun Olsson och Johan Macéus på Facebook. Intill denna berättade de att Rania nu är tillbaka efter sommarledigheten.

”Rania är tillbaka från semestern, och tillsammans med Johan gör hon er sällskap i rutan hela morgonen”, skriver TV4 i bildtexten.

Nu hyllas Nyhetsmorgon-profilen för sin comeback i programmet.

”Världens bästa Rania! Min favorit på TV4”, skriver en person i en kommentar.

”Rania tillbaka. Då blir det ordning på torpet”, skriver en annan.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…