Tittarnas ord efter TV4:s besked om Kockarnas kamp: ”Okända”

Kockarnas kamp 2019 på TV4
I höst är det dags för ännu en säsong av Kockarnas kamp på TV4.
Som vanligt är Pär Lernström programledare och bland deltagarna finns både veteraner och unga stjärnkockar.
– Det här är kontrasternas säsong, säger Pär Lernström i ett pressmeddelande.
Annons

Kockarnas kamp är ett matlagningsprogram på TV4 där åtta kända kockar utmanas i kategorier såsom precision, snabbhet, noggrannhet och stresstålighet. Varje vecka är det en deltagare som får lämna programmet och vid säsongens slut är det en kock som tar hem vinsten.

Förra året var det Thomas Sjögren, 28, som vann Kockarnas kamp. Han blev därmed den yngsta någonsin att lyfta guldpokalen i TV4-programmet, enligt Aftonbladet. Till tidningen berättade han att inspelningen varit riktigt tuff.

Annons
Annons

– Tävlingen är väldigt psykiskt påfrestande. Man är livrädd för att åka ut och speciellt i finalen är det extremt spännande. Det är också en smaksak vad juryn tycker om, sa Thomas Sjögren till Aftonbladet efter vinsten.

Snart drar en ny säsong av programmet igång och som vanligt är det Pär Lernström, 39, som styr skutan.

Snart dags för ny säsong av Kockarnas kamp på TV4

Årets upplaga av Kockarnas kamp kommer bestå av såväl veteraner som unga kockstjärnor. Enligt Pär Lernström är det just denna mix som gör att säsongen blir extra underhållande.

”Det här är kontrasternas säsong. Några har aldrig tävlat tidigare medan andra har varit förberedda på proffsnivå sedan dag ett. Trots det blir det osäker utgång i varje tävling vilket gör det olidligt spännande”, sa han i ett pressmeddelande tidigare i september.

Annons

De kockar som under hösten ska göra upp i Kockarnas kamp är Daniel HöglanderMarion RingborgKajsa Axbåge, Douglas Tjärnhammar-AlmPer Gustafson, Emma Shields, Sebastian Gibrand och Walter Traub.

I ett inlägg på TV4:s Facebook-sida kommer kanalen med ett besked om när programmet drar igång igen – och det är inte lång tid kvar nu.

”En vecka kvar! Här är de fantastiska kockarna som tävlar i årets säsong av Kockarnas kamp!”, skriver TV4 intill bilder på de kockar som ska delta i årets säsong.

I kommentarsfältet är det flera tittare som påpekar att de inte känner igen några av årets deltagare i Kockarnas kamp.

”Helt okända kockar!”, skriver en person i en kommentar.
Annons

”Inga kändisar för mig”, skriver en annan.

Kockarnas kamp har säsongspremiär tisdag 24 september 20.00 på TV4 Play och TV4.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…