Tilde de Paula Eby om kärleksbeslutet med maken Thomas

Tilde de Paula Eby om beslutet för maken Thomas.
Tilde de Paula Eby är kärare än någonsin i sin make, Thomas – åtta år efter att de gift sig.
Nu berättar Tilde om sitt beslut – om relationen inte skulle hålla.
”Jag kan ju inte lova att han kommer att älska mig för all evig framtid”, säger hon.
Annons

Tilde de Paula Eby, 47, har blivit en älskad programledare efter sina många år i TV4:s tjänst. Hon har synts som programledare för Nyhetsmorgon i 17 år och lett mängder av andra tv-program. Alla minns väl När & fjärran, Saknad och Spårlöst?

Annons

Nu har TV4-profilen lagt Nyhetsmorgon på hyllan och gått vidare till nyhetsprogrammet Efter fem. Hon är också programledare för Let’s dance – även i år har hon kollegan och vännen David Hellenius vid sin sida.

Tilde de Paula Eby och David Hellenius ser fram emot säsongspremiären av Let´s Dance.
Tilde de Paula Eby och David Hellenius ser fram emot säsongspremiären av Let´s Dance.
Annons

Hennes varma leende och stora erfarenhet som programledare har gett henne en permanent plats i den svenska tv-publikens hjärtan.

I podcasten Nemo möter en vän berättar Tilde de Paula Eby att hon dagligen får komplimanger av folk som kommer fram till henne på stan – något hon tycker är bara trevligt.

Hyllar maken Thomas

Men Tildes hjärta tillhör maken Thomas de Paula Eby. De gifte sig 2012 och har sonen Ilyah tillsammans.Tilde har sedan tidigare relationer också sönerna Elian och Zion och dottern Naemi.

I Nemo möter en vän berättar Tilde om den stora kärleken till maken Thomas.

Annons

– Jag tycker att han är helt fenomenal hela han. Jag vet inte ens var jag ska börja. Han har min rygg till 200 procent alltid. Han är ett enormt stöd. Han tror på mig, han älskar mig. Han är supertydlig med sina känslor. Det är inget spel, det är inget larv. Det är inget tjafs över onödiga grejer, säger Tilde när hon får frågan om vad det bästa med Thomas är.

Thomas är Tilde de Paula Ebys stora kärlek.
Thomas är Tilde de Paula Ebys stora kärlek.

Tilde de Paula Eby säger också att hon är helt säker på att hon aldrig kommer att gifta sig igen – om relationen inte skulle hålla.

– Jag kan ju inte lova att han kommer att älska mig för all evig framtid. Men om han skulle välja att gå någon annan väg då skulle jag vara så nöjd med att få gifta mig med mitt livs kärlek en gång. Och då skulle jag inte gifta mig igen. Tror jag i alla fall, säger Tilde de Paula Eby.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…