Theo Pokorny om relationen med Paulina Paow Danielsson

Theo Pokorny berättar om relationen med Paulina Paow Danielsson
Just nu kan tv-tittarna följa Theo Pokorny från höstens Paradise hotel i Paradise hotel – Efter festen på Viafree.
I premiäravsnittet kan tittarna se att han en natt delar säng med Paulina ”Paow” Danielsson. För Hänt berättar han nu om deras relation.
Annons

Theo Pokorny, 22, är en av de personer som hängde sig kvar länge i årets säsong av Paradise hotel – trots att han under spelets och programmets gång inte hade en stabil partner att stå med. Och den som inte fick nog av Theo i tv-rutan behövde inte vänta länge på att få följa honom igen.

Annons

Från och med idag kan tittarna följa honom i Paradise hotel – Efter festen på Viafree. I programmet får vi följa sex av deltagarna från höstens säsong av Paradise hotel i deras vardagsliv hemma i Sverige.

När Hänt träffade honom på pressträffen inför Paradise hotel – Efter festen berättade han om sin personliga utveckling efter att ha medverkat i Paradise hotel.

– Jag har inte förändrats, men jag tror att jag har låtit mig själv att vara mig själv ännu mer. Det känns som att.. nu kan jag äntligen komma in i ett rum och bara 100 vara mig själv och leva ut mig själv, jag har fått lite mer självförtroende i att vara jag. Jag vågar lite mer nu, säger han.

Annons

Relationen med Paow

I det första avsnittet får tittarna bland annat följa en festlig Theo, som planerat att stanna hemma men hamnar på nattklubb med vänner. Och inte bara det – han somnar inte hemma, utan hos en annan känd tv-profil.

– Jag var ju slarvig på vägen hem, när jag skulle kolla bussarna. Jag missade bussen helt och hållet, och när jag vaknar upp inser jag att jag inte är hemma.. nej juste, jag är hos Paow, förklarar han och filmar sig själv och Paulina när de ligger i sängen ihop. Han fortsätter:

– Jag drar till jobbet med gårdagens kläder, jag har inte duschat, jag har inte borstat tänderna.

Paulina ”Paow” Danielsson, 26, har även hon varit med i Paradise hotel i flera tidigare säsonger. För Hänt berättar Theo om sin relation med Paulina.

Vi är bara vänner. Slaggade över hos henne den gången men absolut inget mer än så”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Annons

När det gäller kärlekslivet kör han just nu solo.

– Nej nej, det verkar vara min grej att inte ha någon partner, sa han till Hänt under pressträffen för Paradise hotel – Efter festen och fortsatte:

– Jag klarar mig ändå. Jag har ingen partner i PH, jag har ingen partner hemma. Jag klarar mig bra själv.

Nya avsnitt av Paradise hotel – Efter festen hittar du varje vecka på Viafree måndag till onsdag.

FOTO: TT, Viafree

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…