SVT:s oväntade miss inför uppträdandet på Allsång på Skansen

Laleh på Allsång på Skansen
Inför tisdagens avsnitt av Allsång på Skansen la SVT upp ett klipp från Lalehs uppträdande på Soliden förra året. En miss i inlägget verkar dock att ha undgått både tittarna och kanalen.
Annons

Redan förra året avslöjade Sanna Nielsen, 34, att hon kommer att vara programledare för Allsång på Skansen 2019. Det här är fjärde sommaren i rad som vi får se SVT-profilen inta Solidens scen för att leda tv-tittare och livepublik i allsång.

Annons

När Hänt pratade med Sanna Nielsen tidigare i år berättade hon att hon nu har landat mer i rollen som programledare för ett av Sveriges största program.

Annons

– Jag har blivit mycket lugnare. Nu, framför allt till den fjärden säsongen, känner jag att jag kan sitta lite mer lugnt i båten, sa hon vid tillfället.

Redan efter första avsnittet hyllades Sanna i sociala medier för sin insats i programmet.

Annons

Sanna Nilsen är en jättebra programledare för Allsång på skansen o vilken röst hon har”, skrev en person på SVT:s Facebook-sida efter premiären.

I årets upplaga av Allsång på Skansen kommer vi att få se artister som Carola Häggkvist, 52, John Lundvik, 36, och Timbuktu, 44.

Annons

Missen i inlägget inför Allsång på Skansen

Laleh, Owe Thörnqvist, Sandro Cavazza och Molly Hammar var de artister som intog scenen under tisdagens avsnitt på SVT. Inför sändningen la SVT upp ett klipp från förra årets Allsång på Skansen när Laleh uppträdde med låten Goliat. I bildtexten skriver kanalen:

”Så härligt att du kommer tillbaka till Allsång på Skansen i kväll”.

I kommentarsfältet är det tydligt att många tittare var taggade på att återigen få se Laleh på scenen.

”Underbara Laleh”, skriver en person i en kommentar följt av ett rött hjärta.

”Underbara Laleh du är så bra. Sanna är bara bäst, suverän programledare för Allsång på Skansen”, skriver en annan.

Men något som verkar ha undgått de flesta användare är att SVT begått en miss i inlägget. De har nämligen geotaggat Färjestaden på Öland istället för Stockholm och Soliden.

Trots att klippet har legat uppe på SVT:s Facebook-sida i ett dygn verkar kanalen inte heller ha upptäckt misstaget då det ännu inte korrigerats.

Välkommen tillbaka, Laleh!

Kärleken är besvarad, Laleh! ❤️Så härligt att du kommer tillbaka till Allsång på Skansen i kväll.

Posted by SVT on Tuesday, July 2, 2019

FOTO: Erik Simander/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…