Missen avslöjar resultatet i Bonde söker fru 2019

En adressändring avslöjar resultatet för en av bönderna i Bonde söker fru på TV4.
Än har bönderna i Bonde söker fru inte gjort sitt sista val. Men redan nu är det avslöjat vem av tjejerna som en av bönderna väljer, skriver Aftonbladet.
Nu kommenterar TV4 missen som avslöjar resultatet.
Annons

2019 års upplaga av TV4:s Bonde söker fru är i full gång och leds i vanlig ordning av programledaren Linda Lindorff, 47, som nyfiket och innerligt engagerar sig i böndernas jakt på kärleken.

Trots att det endast har hunnit sändas fyra avsnitt av säsongen har starka känslor hunnit uppstå både hos brevskrivarna och bönderna. Onsdagens avsnitt bjöd på allt från tårar till heta känslor – och till sist valde bönderna vilka fyra tjejer som de ville bjuda med sig hem till sina gårdar.

Annons
Annons

Det är däremot långt kvar av säsongen och än står det inte klart hur böndernas kärleksresor slutar – förutom för en av dem. Redan nu går det nämligen att se vilken tjej som fångade en av böndernas hjärta. På grund av en adressändring syns det att en av brevskrivarna har skrivit sig hos bonden, vilket Aftonbladet var först att rapportera om.

Flyttade ihop efter inspelningarna

Enligt tidningen går det att finna informationen om brevskrivaren och bondens samboskap genom ”en enkel sökning på nätet”. Sökningen visar i sin tur att de två Bonde söker fru-deltagarna flyttade ihop efter sommarens inspelningar.

Annons

För Aftonbladet förklarar bonden att det inte funnits något förbud från TV4:s sida när det kommer till att bli sambor och folkbokföra sig hos varandra innan alla avsnitt sänts.

– Jag har inte hört någonting om att jag inte fick göra något sånt i alla fall, säger han.

Han förklarar även att han och sambon försökt ta bort uppgifterna efter att adressändringen började uppmärksammas av omgivningen.

TV4:s ord om missen

Denna typ av miss har aldrig skett under de år som Bonde söker fru sänts på tv, bekräftar programmets exekutiva producent Clara Tengbom. Men hon vill däremot inte kommentera om den folkbokförda flytten bryter mot reglerna. Hon vill inte heller kommentera om det är ett problem att adressändringen avslöjar resultatet, skriver Aftonbladet.

Annons

”Det här är inget vi varit med om tidigare. Vi tittat ständigt över våra rutiner för hur vi ska möta både tittarnas och böndernas behov, och det formar också sättet vi jobbar på. Skulle det här visa sig bli ett problem framöver kommer vi självklart se över hur vi kan arbeta för att undvika att något liknande inträffar igen”, skriver hon i ett sms till tidningen.

Bonde söker fru sänds på TV4 onsdagar klockan 21.

FOTO: TT/Carolina Byrmo, TT/Patrik Österberg

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…