Soraya Lavasanis barnbesked – ett år efter mammaledigheten

Soraya Lavasanis nya barnbesked – ett år efter biancas födsel
Soraya Lavasani är tillbaka i Nyhetsmorgon på TV4 efter mammaledigheten. Nu avslöjar hon sina framtida barnplaner med maken Ralph Olsson.
Annons

För drygt ett år sedan gjorde Soraya Lavasani, 37, comeback i Nyhetsmorgon på TV4 efter en lång mammaledighet. I juni 2017 blev hon mamma till dottern Bianca som hon har tillsammans med sin make Ralph Olsson. Att ha en snart tvååring hemma och dessutom jobba med ett av Sveriges största program är dock svårt berättar Soraya.

Annons

– Att få ihop arbetslivet med familjelivet är ett heltidsjobb, säger hon till Hänt och fortsätter:

Annons

– Att få ihop det med tre morgonpass, det är lite sömn, hämta och lämna, fixa med mat. Det är körigt men det går.

Nyligen åkte hon till London med familjen, något som inte var det lättaste. Hon utsattes för många prövningar av dottern som börjar närma sig trotsåldern. Trots det beskriver hon mammalivet som fantastiskt.

– Det blir ju mer och mer påfrestande men samtidigt roligare och roligare.

Annons

Om det blir fler barn i framtiden återstår att se, men får hon och Ralph önska så ser de gärna att Bianca får i alla fall ett syskon.

– Ja, men det vill vi jättegärna. Just nu finns det inte tid att producera fler barn så det är väl det att få till det. Men jag och Ralf skulle jättegärna vilja ha i alla fall ett barn till om vi nu har turen att få det. Det är ett privilegium att bli förälder så vi håller tummarna för det i alla fall. 

Soraya Lavasani om bröllopet med Ralph Olsson

Hon och Ralph gifte sig i september 2016. Paret sa ja framför ett hundratal gäster och på plats fanns bland annat den före detta Nyhetsmorgon-kollegan Tilde de Paula Eby, 46. Efteråt skrev Soraya om lyckan i ett inlägg på sin Instagram.

Annons

Jag är världens lyckligaste människa! Igår fick jag gifta mig med den stora kärleken i mitt liv, min älskade Ralph Olsson. Tack till dig min älskling och tack till alla vänner, släkt och familj för en oförglömlig dag som vi kommer att bära med oss i våra hjärtan för alltid”.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…