Sofia Wistams dotter Sindy har vuxit upp – så ser hon ut idag

Sofia Wistam

Programledaren Sofia Wistam har fyra barn – tre söner och en dotter.
Sindy Rahm har drabbats av narkolepsi efter att ha tagit vaccin mot svininfluensan.
Nu är hon 20 år gammal och så här ser hon ut idag!
Slå på ljud

Programledaren Sofia Wistam, 53, och artisten Thomas ”Orup” Eriksson, 61, gifte sig år 1989. Tillsammans fick de sonen Kid Eriksson, 29, innan de år 1996 beslutade sig för skiljas.

Sofia och sonen Kids nära relation

Kid valde att gå i sin pappas fotspår och är en av medlemmarna i musikgruppen Tjuvjakt. Mor och son ser ut att ha en väldigt nära relation till varandra. Kid syns ofta på Sofias sociala medier och de jobbar dessutom tillsammans. Kid klippet nämligen Sofias podcast Wahlgren och Wistam, som hon driver ihop med Pernilla Wahlgren, 52. Sonen gästar även titt som tätt i podcasten och Sofia uppdaterar ofta poddlyssnarna om hans liv.

Kid är däremot inte det enda barnet som Sofia har – hon har nämligen tre barn till. År 2001 fann Sofia kärleken i sin nuvarande man Magnus Wistam och paret har tillsammans sönerna Texas Wistam, 16, och Lennox Wistam, 14.

Exet Anders introducerade Magnus och Sofia

Innan dess var hon tillsammans med Anders Rahm. Faktum är att det var just ex-pojkvännen Anders som introducerade Sofia och nuvarande kärleken Magnus för varandra.

– Ja, mitt ex tar kredd för att vi blev presenterade. Anders föreslog att jag skulle åka snowboard med hans kompis Magnus. Jag protesterade och tyckte att jag kunde åka på egen hand, men det var tur att jag lät mig övertalas, har Sofia tidigare berättat i en intervju med Expressen.

Sofias okända dotter Sindy Rahm

Men innan Sofia fann sin Magnus hann hon och Anders skaffa ett barn tillsammans. Dottern Sindy Rahm är nämligen Sofias enda dotter. Tillskillnad från sin äldre halvbror Kid så har Sindy inte valt att leva ett liv i offentligheten. Hon har däremot dykt upp på röda mattan med sin mamma flertal gånger.

Sofia Wistam och dottern Sindy

Sofia Wistam och dottern Sindy på premiär 2012. Foto: Charlotte Brunzell/TT

Sofia har tidigare uttryckt sin stora lycka över att få vara mamma till fyra barn. I samband med morsdag i maj publicerade hon ett inlägg om glädjen.

4 gånger stor som ett hus. Svullna ben och en melon mellan benen. Sprattel och sparkar. Och sedan en dag, timmar av obeskrivlig förväntansfull smärta. Och så mötet. Mötet med den största kärleken av dom alla. 4 perfekta skapelser. Jag älskar att vara mamma”, skrev Sofia då i inlägget.

Sofia Wistam om Sindys narkolepsi

När alla sommarvärdar presenterades för Sommar i P1 2020, så var Sofia Wistam en av sommarpratarna. Hon valde att inleda sitt program med att läsa en lapp som dottern Sindy själv tidigare skrivit, om sin narkolepsi.

– Idag föll jag ihop igen. Jag vet inte hur det gick till. Jag låg helt plötsligt på marken. Alla skrattade. Jag känner mig så dum, förnedrad. Tror de att jag vill ligga här? Ingen vill va med mig längre. De ljuger för att slippa. Mamma tjatar på att jag ska ringa kompisar. Fattar hon inte, jag har inga längre. Jag somnar överallt. Inatt drömde jag att jag dog. Jag vill dö, men jag vågar inte, säger Sofia Wistam i sitt sommarprat och förklarar att det är en lapp hon hittat i dottern Sindys rum år 2010.

I sitt program berättar Sofia Wistam om den tuffa tiden i jakten på en diagnos, för de förstod inte till en början att Sindy drabbats av narkolepsi.

Sofia bekänner också ångesten hon haft och ibland har över att hon inte ifrågasatt mer om det vaccin som Sindy tog mot svininfluensan.

– Varför ifrågasatte jag inte? Har jag förstört min dotters liv?, fråga Sofia sig själv i Sommar i P1.

Så ser Sindy Rahm ut idag

Sindy är idag 20 år gammal och har fortsatt att dyka upp på röda mattan under årens gång. På ELLE-galan i januari syntes hon tillsammans med brorsan Kid Eriksson och hans flickvän Maja Rosén.

Sindy Rahm, Kid Eriksson och flickvännen Maja

Foto: Karin Törnblom/TT

Av: Gabriella Håkansson och Malou Wilson

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!