Sofia Wistams besvikelse efter upptäckten med dottern Sindy Rahm

Sofia Wistam och Sindy

Sofia Wistam går igenom en tuff period under sin medverkan i Den stora hälsoresan.
Samtidigt möts hon av en besvikelse då hon lämnat dottern Sindy och sönerna Texas och Lennox ensamma hemma över en helg.
– Gud vad deppigt, säger Sofia.
Slå på ljud

Folkkära tv-profilen och poddaren Sofia Wistam, 54, utstår just nu ett riktigt kraftprov då hon är inne på sluttampen i resan med tv-programmet Den stora hälsoresan. Under programmet får sex deltagare genomgå en riktig livsförändring när det gäller både mat och träning.

LÄS MER: Starka reaktioner mot Mia Skäringers offentliga ord

Medverkan har påverkat Sofia en hel del och i podcasten Wahlgren & Wistam berättar hon om den stora längtan efter att få återgå till sin normala vardag.

– Då ska jag ta ett glas champange. Det är nog det jag längtar allra mest efter, säger Sofia i veckans avsnitt av podcasten.

Sofia Wistams kamp

Sofia har också stött på en hel del problem under inspelningarna av programmet. Den strikta matdieten har fått henne otroligt svag och trots att tränaren Tony Andersson erbjudit att lägga om hennes schema för att hon inte ska få näringsbrist har hon tidigare vägrat. Anledningen är att hon vill genomgå prövningen som den är tänkt, utan några genvägar.

I tårar var dock Sofia tillslut tvungen att ge med sig efter att ha träffat Patrick Ekwall och Marika Carlsson som även de medverkar i årets säsong av Den stora hälsoresan.

– Jag tycker det här är superviktigt, för det är inte okej. Och jag tror till och med att det skulle vara farligt att inte få i sig mat och näring. Så det måste vi lösa, sa Patrick till Sofia då.

Även Sofias privatliv kan många gånger vara hektiskt. Totalt har hon fyra barn. Sonen Kid Eriksson, 29, som hon har tillsammans med artisten Thomas ”Orup” Eriksson, 61, dottern Sindy Rahm, 21, tillsammans med exkärleken Anders Rahm och så sönerna Texas Wistam, 14, och Lennox Wistam, 16, som hon har tillsammans med maken Magnus Wistam.

Berättar om besvikelsen

När Sofia för en tid sedan skulle åka iväg på en veckas paddelresa till Malaga tillsammans med bland annat Pernilla Wahlgren lämnade hon hemmet för att låta dottern Sindy vara barnvakt åt de två yngre sönerna.

Men allt gick inte riktigt som det var tänkt och i podcasten berättar Sofia om besvikelsen efter att ha återvänt hem till Sverige.

– Jag kom ju hem och har bara varit borta över helgen. Min dotter Sindy har varit barnvakt och jag känner att det har varit väldigt röjigt och jag känner att jag kommer hem och tjatar: ”det är grejer här och kunde ni ha städat där”. Det luktar rök. Man märker att, kanske inte mina barn, men någon har rökt, säger Sofia i Wahlgren & Wistam.

Trots att Sofia känner sig rätt nedslagen av situationen är hon dock noga med att lägga till att hon egentligen unnar sina barn en härlig helg ensamma i familjens hus.

– Så kände jag när jag satte mig och åkte till dig att gud vad deppigt det är att komma hem så där och tjata. Det är ju tråkigt att vara den där tjatmostern liksom. Sen är det ju så i dessa tider att ungdomarna inte har någonstans att vara och vi har ett hus så det är klart att de ska kunna vara där. De ska ju få vara i sitt eget hem och ha kul men ändå så blir man den där tjatmostern.

LÄS OCKSÅ: Aviciis vän och ex blev ett par – så är relationen idag

LÄS OCKSÅ: Tova-Sophias kritik efter upptäckten i Robinson

FOTO: TT/Discovery+

SENASTE NYTT!