Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Sno stilen av Zara Larsson

08 sep, 2018 
Sno stilen av Zara Larsson
Vi avundas Zara Larsson i mycket, och samtidigt inspireras. Inte minst vill vi gärna klä oss precis som henne. Ja, mer än gärna!
Annons

Zara Larsson är en cool person på grund av många anledningar. Hon vågar stå för vad hon tycker, delar gärna med sig av sina åsikter, är en röst för unga kvinnor och en artist av rang. Men hej! Hon har också en stil att avundas, eller åtminstone inspireras av.

Inte minst på scen ser hon ut som en riktig stjärna. Under Fusion Festival i Liverpool i England såg hon onekligen ut som en sådan. Vill du också göra det? Spana in plaggen nedan i ett försök till att sno popdivans stil.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 

Den orangea jackan. Vi älskar den här färgen i kombination med materialet! Wow wow! Den kommer från Weekday.

 

Cykelbyxan. Här i en roligare tappning. Lite glitter får oss alltid att må lite bättre. Kommer ifrån Asos.

Annons

 

Kängorna. Ett par Dr Martens slår aldrig fel, och just nu har vi extra dille på den högre sulan. Det verkar även Zara ha! Ni hittar dessa Asos.

 

Byxan. För den som tycker att säsongen är över för att endast gå iklädd ett par cykelbyxor kan matcha jackan med ett par byxor i samma färg och material. Ursäkta oss men, hur snyggt?! Att matcha från topp till tå är inte trist. Även dessa kommer ifrån Weekday.

Annons

 

Solglasögonen. Och så ett par balla solgalsögon som pricken över allt. Kommer ifrån Asos!

 

Så där då. Nu kan vi alla vara Zara Larsson!

FOTO: Stella Pictures

Annons