Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Sno stilen av Meghan Markle – för under 1000 kronor!

18 jul, 2018 
AvJohanna Bladh
Meghan Markle, 36, är inte bara hertiginna av Sussex, hon är också redan en stilikon världen över.
Annons

Efter att ha fastnat på otaliga papparazzi-bilder tillsammans med sin numera make Prins Harry, 33, har hon visat gång på gång att hon är ett modelejon innerst inne (eller bara väldigt duktiga stylister). Oavsett så inspireras vi av hennes stilrena looks – framförallt nu på sommaren. Vem vill inte glida omkring klädd som en kunglighet i sommarvärmen? Hand upp!

 

På USA:s nationaldag, den 4 juli, dök Meghan och Prins Harry upp på ett event för organisationen “Commonwealth Youth Challenge”. Det är ingen överdrift att säga att Meghan strålade i en gyllengul klänning som vi alla är avundsjuka på. Klänningen ska vara gjord av Lady Gagas stylist (från märket Brandon Maxwell) och kostar inte mindre än 5 295 kronor. Men misströsta ej!

Annons

Här är 5 budget-tips för att sno stilen av Meghan – för under 1000 kronor!

Kungliga klänningen!

Den här raka klänningen från ASOS har exakt samma färg och passform som Meghans lyxigare variant – enda skillnaden är att den har lite längre ärmar. Men prislappen är desto snällare – den blir din för endast 264 kronor!

Kungliga klackarna!

Meghan bär upp den gyllengula klänningen med ett par nude-färgade klackskor i lagom höjd. Vi gissar på att hennes dojor går loss för ett antal tusen kronor (med tanke på vad kungligheternas lyxskor brukar kosta), men de här liknande skorna kan du fynda för bara 254 kronor. Som hittat!

Annons

Kungliga knuten!

Finns det något kungligare än en klassisk hårknut? Fyll ut ditt eget hår med en praktisk hairbun, den här från Lyko blir din för endast 39 kronor!

Fixa glowet!

Meghan har i en intervju avslöjat att hon gör “facial exercise”, efter instruktioner från hennes hudterapeut Nichola Joss. Ansiktsmassage innebär att du masserar ansiktet med en olja i olika drag.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vill du dessutom underhålla solbrännan ska du satsa på en olja som framhäver din bränna. Decléors nyhet Decléor Aromaessence Solaire Tan Activator Serum Face är en olja för dig som vill förbereda ansiktet för solen. Oljan är 100 % naturlig cocktail av djupverkande växtessenser från ros, kamomill och geranium stärker cellens livskraft och motverkar solens skadliga påverkan. Växtessenserna stimulerar även pigmentproduktionen så att huden får optimalt skydd och en snabbare jämnare färg. Den blir din för 400 pix! 

Sammanlagt kan du fynda alla dessa tillbehör för en kunglig look för under 1000 kronor! Billigt, va?

Annons