Jack Gleeson oigenkännlig efter rollen i Game of thrones

Jack Gleeson oigenkännlig efter rollen i Game of thrones.
Inför premiären av Game of thrones sista säsong trädde skådespelarna röda mattan. Men vissa var svårare att känna igen än andra. En av Game of thrones-skådisarna gick knappt att känna igen.
... Varning för spoilers!
Annons

Den åttonde och sista säsongen av Game of thrones har just haft premiär och hypen är enorm. Fantasy-fan eller inte – ingen tänker missa upplösningen av serien som tagit världen med storm.

Tv-serien Game of thrones, som bygger på böckerna av George R.R. Martin, har sedan det första avsnittet överraskat sin publik. Många tv-tittare har häpet dragit efter andan när en av seriens större karaktärer fått bita i gräset, på ett eller annat fantasifullt och/eller fasansfullt, sätt.

Annons

Bland de många karaktärerna har alla en favorit – och (minst) ett hatobjekt.

Den unge Joffrey Baratheon blev snabbt en karaktär som publiken älskade att hata. Skådespelaren Jack Gleeson, 26, gjorde kung Joffrey som en arrogant sadist med smak för blod. Redan i första säsongen tog Joffrey livet av Sean Beans rollfigur Ned Stark och trädde upp hans huvud på en påle, något som gjorde fansen lila av ilska.

Annons

Eländet slutade inte där och många led med Sansa Stark, spelad av Sophie Turner, 23, som var förlovad med Joffrey. Inbitna Game of thrones-fans tyckte nog det var skönt att se Jack Gleeson och Sophine Turner leende stå med armarna om varandra på röda mattan.

Oigenkännlig idag

Jack Gleesons medverkan i Game of thrones fick sitt slut i den fjärde säsongen i en magstark scen som inte lämnade någon oberörd.

I onsdags dök också Jack Gleeson upp på premiären av Game of thrones sista säsong på Radio City Music Hall i New York. Många blev nog förvånade när de fick se honom.

I Game of thrones var han en ungdomlig lintott som, trots att han var 19 år när den första säsongen hade premiär, såg flera år yngre ut.

På de nya bilderna är det tydligt att Jack Gleeson vuxit upp. Borta är det blonda håret och han har fått en mer stabil figur.

Annons

Se de nya bilderna på Jack Gleeson här:

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…