Simon Hermanssons nya beslut efter återföreningen

Simon Hermansson och Isabella Larka
I Bachelor 2019 fick tittarna följa Simon Hermanssons jakt på den stora kärleken.
Efter inspelningarna har TV4-profilen umgåtts en del med Isabella Larka – nu avslöjar han det nya beslutet om relationen.
Annons

Efter en dramatisk säsong valde ungkarlen Simon Hermanssons, 29, att ge sin sista ros till Patricia Hanjikova, 24, i Bachelor 2019. Men relationen blev kortvarig och i eftersnacksprogrammet Tjejerna avslöjar allt visade det sig att Simon och Patricia gick skilda vägar endast ett par veckor efter att inspelningarna var över.

Annons

I samband med att det sista avsnittet av Bachelor visades erkände Simon Hermansson att han ångrade sitt val – och att han istället ville börja dejta deltagaren Isabella Larka, 30, igen. Trots att Isabella fick nobben i programmet svarade hon ”ja” när Simon frågade:

”Isabella Larka du har allt jag söker, jag har nog sårat dig som ingen annan förut har men jag hoppas du förlåter mig för det. Vill du dejta mig igen?”.

Annons

Återföreningen efter Bachelor 2019

På julafton delade Simon Hermansson med sig av en bild på sig själv och Isabella på Instagram. I bildtexten avslöjade han att åkt till Isabellas hemstad för att fira högtiden tillsammans med henne.

”God Jul från Lysekil”, skrev han intill den kärleksfulla bilden.

När Simon åkt hem från Lysekil berättade han för sina följare om resan.

”Lysekil/Lahälla tog mig med storm. Kändes som att tiden stod stilla i alla beundransvärda konversationer med människor jag få ha varit nära. Har skrattat så att kroppen vikt sig, ALDRIG glömmer jag detta”.

Även Isabella Larka verkade vara nöjd med hur återföreningen utspelade sig.

Annons

”Har haft en mysig, rolig och lite annorlunda Jul hemma i Lysekil i år!”, skrev hon på Instagram.

Simon Hermanssons nya ord om relationen

Efter detta har varken Isabella Larka eller Simon yttrat sig om relationen. Under en frågestund på Instagram väljer Bachelor-profilen att berätta anledningen till hemlighetsmakerierna.

”Hur är det mellan dig och Larka idag?”, undrar en följare, varpå Simon Hermansson svarar:

”Yttrar mig sällan om det eftersom det är mellan mig och henne”.

I ett sms till Hänt berättar Simon mer om beslutet att inte prata öppet om relationen.

Annons

”Vet att alla vill veta eftersom dom följt resan på tv och uppskattar alla för det men kommer inte outa hela mitt privatliv som ingen annan egentligen har något att göra med. Dom som behöver veta vet. Jag VAR offentlig. Bachelor är över och likaså min del av den resan”, skriver Simon Hermansson.

FOTO: Mattias Hansson/TT, Instagram

AV: Jonna Axelsson och Fredrik Jönsson

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…