Sigrid Bernsons oväntade beslut om Let’s dance 2020

Sigrid Bernson i Let's dance
Sigrid Bernson har varit med och tävlat i Let's dance sedan 2011 med undantag för två säsonger.
Nu avslöjar TV4 att Sigrid inte kommer att medverka i årets upplaga av programmet.
Annons

Snart är det dags för ännu en säsong av TV4:s succéprogram Let’s dance. Under säsongen kommer vi att få se tolv kända profiler dansa ihop med en professionell dansare och tävla om att ta hem vinsten och den berömda glasskon. Som vanligt är det Tilde de Paula Eby och David Hellenius som programleder showen.

Annons

Förra året var det ingen mindre än tv-profilen Kristin Kaspersen, 50, som vann Let’s dance tillsammans med partnern Calle Sterner.

I veckan har TV4 avslöjat vilka kändisar tittarna kommer att få följa i vår. Jan Björklund, Penny Parnevik, Anders Svensson, Mikael Sandström, Siw Malmqvist, Alice Stenlöf, Bathina Philipson, Andreas Lundstedt, Anders Jansson, Sussie Eriksson och John Lundvik är de elva personer som kommer att medverka i Let’s dance 2020.

Annons

Sigrid Bernsons kärlekslycka med Robin

Sedan 2011 har Sigrid Bernson, 31, varit en av proffsdansarna i programmet. 2015 valde Sigrid att inte ställa upp i Let’s dance på grund av andra åtaganden i sitt liv. 2018 hade hon fullt upp med Melodifestivalen och även då uteblev hennes medverkan i tävlingen.

När Sigrid Bernson återvände till Let’s dance förra året gjorde hon det tillsammans med artisten Robin Bengtsson, 29. Redan efter ett par avsnitt började det spekuleras i att det var mer än vänskap och dans mellan Robin och Sigrid, något de båda valde att dementera vid tillfället.

Men så i december bekräftade Sigrid att hon och Robin är ett par. Detta genom att lägga upp en pussbild tillsammans med pojkvännen på Instagram.

Oväntade beskedet om Let’s dance 2020

De senaste veckorna har det varit ganska tyst från Sigrids håll. Vanligtvis uppdaterar hon sitt Instagram-konto med jämna mellanrum och den plötsliga frånvaron har fått följarna att undra.

Annons

“Hoppas du mår bättre Sigrid, saknar dig och Robin på Instagram”, skriver en person i en kommentar till ett av artistens inlägg.

“Varför är du inte aktiv längre?”, undrar en annan.

Följarnas frågor lär inte bli färre nu då TV4 har avslöjat att Sigrid Bernson inte är en av proffsdansarna i Let’s dance 2020. Varken TV4 eller Sigrid har kommenterat beslutet än.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…