Sigrid Bernsons kritik mot TV4:s klippning av Farmen VIP

Sigrid Bernson tycker att TV4 inte klippt Farmen VIP 2019 rättvist
Sigrid Bernson reagerade efter att ha sett senaste avsnittet av Farmen VIP. Nu kritiserar hon produktionens beslut att inte visa allt som hände för tittarna.
Annons

Sigrid Bernson, 30, är dubbelt aktuell i TV4:s tablå nu. På fredagar dansar hon tillsammans med Robin Bengtsson, 29, i Let’s dance, och på måndagar syns hon i kändisdokusåpan Farmen VIP som spelades in under sommaren 2018.

Annons

Efter måndagens avsnitt har Sigrid Bernson dock reagerat på klippningen av programmet och på sin Instagram berättar hon sanningen om hur det egentligen gick till på gården.

Framförallt tycker Sigrid Bernson att det i senaste avsnittet framstod som att de manliga deltagarna var de som gjorde grovjobbet, medan kvinnorna befann sig inomhus och skötte köket.

Sigrid om jobbfördelningen i Farmen VIP

– Jag tänkte bara säga det var inte bara killarna som jobbade och tjejerna var i köket, även om det verkar som det i det här programmet, säger Sigrid Bernson på sin Instagram-storie.

Hon minns själv dagen som visades i avsnittet och menar att hon gjorde bra mycket mer än befann sig inomhus.

Annons

– Jag hjälpte Kicken att hugga ved, men det visade de dock inte. Men jag högg ved så min rygg knakade också, säger Sigrid och fortsätter:

– Det hade varit trevligt om de visade när man jobbade lite.

Hänt har sökt TV4 för en kommentar.

FOTO: TV4

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…