Sigrid Bernson berättar sanningen om plötsliga pausen

Sigrid Bernson paus efter Let's dance
Efter åtta intensiva veckor tvingades Sigrid Bernson och Robin Bengtsson lämna Let's dance. Sedan dess har det varit tyst från Sigrid, men nu bryter hon tystnaden och berättar sanningen om pausen.
Annons

Förra veckan var det Sigrid Bernson, 30, och Robin Bengtsson, 28, som tvingades lämna Let’s dance. Efter att flitigt ha uppdaterat sina sociala medier under våren har Sigrid efter förlusten varit frånvarande på sin Instagram.

Under fredagen valde hon att bryta tystnaden om vad som hänt.

”Har haft en liten paus här på sociala medier i en vecka, faktiskt inte orkat lyfta mobilen sen vi åkte ur Lets Dance”, inleder hon sitt inlägg.

Sigrids paus efter Let’s dance

Sigrid Bernson är nöjd med sitt beslut och rättfärdigar sin frånvaro till fullo.

”Tror jag behövde andas lite efter 8 veckors jobb utan en enda paus”, skriver hon.

Sigrid Bernson gjorde i år comeback i Let’s dance . Ifjol valde hon att nobba dansprogrammet för att istället satsa på sin andra karriär – som artist. Hon deltog i Melodifestivalen och har efteråt fortsatt spela in ny musik. Och nu avslöjar hon att en ny singel är på gång.

”NUUU är jag mer jordad igen och imorgon ska jag spela in en MUSIKVIDEO till min första svenska singel ”Skulle dö för dig” som släpps i juni”, avslöjar Sigrid.

Det handlar ”Skulle dö för dig” om

I början av året tog Sigrid Bernsons relation med Samir Badran, 28, slut. Till Hänt har hon dock avfärdat att kommande musik kommer att handla om uppbrottet, istället kommer den bjuda på härlig energi.

– Den är på svenska, och handlar om när man träffar någon och känslan av att man vill säga till den man dejtar att man vill vara bara vi två, men man vågar inte riktigt. Så gör man det ändå. Den heter Dö för dig för det är så man känner, säger hon till Hänt.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Magnus Sandberg/IBL

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…