Se bilderna från Margaux Dietz och Jacob Liebermanns bröllop

Bilderna från Margaux Dietz och Jacob Liebermanns bröllop
Under helgen gifte sig Margaux och Jacob Liebermann Dietz! Det blev minst sagt storartat med en festlig förfest följt av en vigsel som Ebba Busch Thor höll i medan gästerna var klädda i pyjamas. Se bilderna här!
Annons

Influencern och tv-profilen Margaux Dietz blev för många ett känt ansikte i och med sin uppmärksammade förlossningsvideo på Youtube, och för andra blev hon ett känt ansikte när hon medverkade i TV4:s Let’s dance förra våren.

Annons

Med drygt 310 000 följare på Instagram och över 220 000 följare på sin Youtube-kanal har hon minst sagt många som gillar att följa hennes liv med sonen Arnold och kärleken Jacob Liebermann. Och nog var det många i skaran följare som sett framemot att ta del av bröllopet mellan Margaux och Jacob som ägde rum under helgen.

Det var under en semester på Maldiverna i december förra året som Margaux friade till Jacob som svarade ja på den stora kärleksfrågan – men inte helt oväntat då han själv planerat att fria under samma semester. Men Margaux hann före!

Annons

De blivande makarna hade ingen lust att vänta särskilt länge på att gifta sig, så bröllopet fick gå av stapeln redan nu i helgen.

Av bilder att döma blev det ingen enklare tillställning – det blev snarare ett bröllop extra allt. Gästerna slussades under fredagen i buss till en ”hemlig plats”, som visade sig vara Hässelby slott utanför Stockholm. Väl på plats hölls en ”förfest” med djungeltema.

Vigdes av Ebba Busch Thor

Under lördagen skedde själva vigseln. Brudparet var uppklädda till tårna medan gästerna bar likadana pyjamaser. Men inte nog med det – vigseln hölls av ingen mindre än Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor.

Förutom Ebba Busch Thor fanns andra kända ansikten på plats som Viktor Frisk, Petra Tungården, Michaela Forni och Daniel Redgert.

Annons

Nu mera delar Margaux och Jacob efternamn, och givetvis även sonen Arnold. Vi önskar familjen Liebermann Dietz ett stort grattis!

Se bilderna från Margaux och Jacobs bröllop:

FOTO: Instagram, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…