Sanningen om Rebecca Stellas utbrott i finalen av Paradise hotel

Rebecca Stella blir arg under kulceremonin i paradise hotel
Mitt under rysarfinalen av Paradise hotel får programledaren Rebecca Stella ett utbrott. Nu berättar deltagaren Hannah Klostermann vad som egentligen hände. ”Det är fett respektöst”, säger hon.
Annons

Hannah ”HK” Klosterman, 21, blev den slutgiltiga vinnaren av Paradise hotel 2019. Hon krossade kulan mitt framför ögonen på sin partner Jesper Bengtsson, 23, och vann därmed 300 000 kronor.

– Jag kommer att investera dem i en lägenhet, säger hon när Hänt träffar finalparet i Stockholm.

Annons

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Innan finalen stod HK och Jesper mot Alexandra Nord, 26, och Ludwig Schenström, 22. Samtliga fyra fick pitcha in sig själva till de deltagare som lämnat hotellet och som skulle rösta om vilket par de helst ville ha i final.

Annons

Då Jesper varit den som skickat ut många av deltagarna blev han ordentligt grillad. Även HK fick många frågor under sitt tal, och många sa då att de kunde tänka sig att rösta på henne och Jesper om hon lovade att kasta kulan i en final.

Ludvig Schenström och Alexandra Nord möter Jesper Bengtsson och Hannah Klostermann i Paradise hotel
Alexandra och Ludvig mot Jesper och HK innan finalen.

Jesper och HK tog hem segern med stor marginal. När det väl var dags för final var det många som spänt väntade på att HK skulle kasta kulan och därmed göra så att Jesper fick lämna hotellet utan vinstpengar.

Mitt under den spännande kulceremonin vänder sig plötsligt programledaren Rebecca Stella, 33, om till deltagarna bakom sig och ryter ifrån ordentligt.

– Kan ni hålla käften? Vi håller på att spela in här. Vi har sagt till er tusen gånger, säger hon och viftar irriterat med händerna.

Kulceremonin I paradise hotel 2019
Det är inte lätt att hålla ordning på deltagarna i Paradise hotel under inspelningarna. Fråga bara programledaren Rebecca Stella.

Det blir knäpptyst, men det är oklart vad som orsakat hennes utbrott. Nu berättar Hanna ”HK” Klostermann vad det var som egentligen hände.

– Folk står och pratar, man hör tissel och tassel hela tiden. Folk kan verkligen inte hålla käften. De står och viskar ”kasta kulan” och harklar sig och så. Jag fattar grejen men det är fett respektöst mot Rebecca som är programledare och ska stå och hålla i hela grejen, säger HK och fortsätter:

– Det är så konstigt hur de har klippt det där.

Efter Rebeccas Stellas tillsägelse kunde kulceremonin fortsätta som vanligt.

Rebecca Stella med fästmannen Manny Dion och deras son Dion
När Rebecca Stella inte spelar in Paradise hotel lever hon i Los Angeles med fästmannen Manny Dion och deras son Dion, 1 år.

FOTO: TV3, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…