Samir Badrans förvandling får följarna att skratta: ”Ser ut som Orup”

Samir Badran faceapp 2019
Efter att Samir Badran publicerade en redigerad bild på sig själv på Instagram har kommentarerna strömmat in med följare som inte kan hålla sig för skratt.
Annons

Tv-profilen och artisten Samir Badran, 29, från Linköping blev ett välkänt ansikte när han medverkade i Paradise hotel 2014.

Samma år bildade han och kompisen och modebloggaren Viktor Frisk, 24, musikduon Samir & Viktor. Sedan dess har de tävlat i Melodifestivalen tre gånger, senast var förra året och då med låten Shuffla.

Annons

Under måndagens avsnitt av Lotta på Liseberg gästade Samir allsångsprogrammet tillsammans med sin andra halva i duon Samir & Viktor, Viktor Frisk, 24.

Annons

De framförde låten Odödlig innan de satte sig ner och blev intervjuade av programledaren Lotta Engberg, 56. Viktor berättade då bland annat att han dagen innan badat naken på Sergels torg, mitt i centrala Stockholm – artisten gjorde då Samir & Viktors låt Bada nakna till verklighet.

Detta var något som Samir också uppmärksammade på sin Instagram.

”Kl 04:00 är viktor dyngrak, ute och badar på sergelstorg. Kl 06:00 ska vi dra och spela på lotta på liseberg! Hur fan kan man inte älska han?”, skrev Samir Badran till en video där Viktor tar av sig kläderna vid Sergels torg.

En äldre Samir

Två dagar efter framträdandet i Göteborg publicerade Samir en ansiktsbild på sig själv – men han ser betydligt mycket äldre ut än sina 29 år. Det enda han har skrivit till det som ser ut som ett passfoto är ”Lol”.

Annons

För att få sig själv att se äldre ut har profilen har använt sig av FaceApp, en app som snabbt kan omvandla ett foto på olika sätt.

Bilden badar i kommentarer med skrattande emojis från följare som verkar skratta gott åt bilden, en av dem är Samirs parhäst Viktor.

”Hahahahahahah”, skriver Viktor till bilden och en annan följare stämmer in:

”Hahahah sötis”

Annons

Vissa följare ser likheter med andra kända personer, några tycker Samir påminner om GES-medlemmen Thomas ”Orup” Eriksson, 60.

”Ser ut som Orup”, skriver en följare medan en annan tycker sig se en liknelse med en amerikansk programledare:

”Du ser ut som Ellen Degeneres

Fotnot: Kort efter att bilden hade publicerats blev den borttagen. Hänt har försökt nå Samir för en kommentar.

FOTO: TT, privat

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…