Samir Badrans ärliga ord om Viktor Frisks förvandling

Viktor Frisk och Samir Badran
Samir Badran berättar om hur relationen med Viktor Frisk förändrats. En utvecklingskurva från blyg till galen.
Annons

Samir Badran, 29, berättade i en video på sin Instagram om hur relationen mellan honom och hans kollega Viktor Frisk, 24, förändrats under tiden. Den nya förvandlingen är minst sagt positiv enligt tv-profilen.

Annons

– Viktor du är mycket roligare nu än när vi först träffades, du är mycket friare nu som person, sa Samir Badran.

Viktor Frisk tillsammans med Samir Badran utgör gruppen Samir & Viktor som just nu turnerar land och rike runt på sin sommarturné.

Samir Badran älskar den nya förändringen

Bandet mellan de båda sträcker sig fem år tillbaka och Samir Badran beskriver sin vän och kollegas förändring som en personlig utveckling.

Annons

– Du vågar pratar om allt, tidigare hade du aldrig kunnat prata om femkanter vi haft. Du var jätteblyg förr, nu är du helt galen och jag älskar det, förklarar han.

Samir Badran och Viktor Frisk sjunger i mikrofoner
Samir hyllar vännen och artistkollegan Viktor.

Han fortsätter också med att berätta om hur deras relation växt tightare och tightare med åren och att duon nu har roligare än någonsin tidigare. Det är däremot inte sexuellt tillägger han snabbt.

– Vår relation har bara utvecklats mer och mer, inte på det sexuella planet, men det blir bara roligare och roligare att vara med varandra, sa Samir Badran.

Viktors önskan om framtiden

I videon berättar Viktor Frisk om hur han under helgen fått den lysande idén om att, som en viss låt tyder, bada naken på Sergels torg.

Annons

– Vi var ute och firade några vänner, vi gick hem och fick värsta feelingen. En vacker och varm sommardag i Stockholm, vi bara måste, berättade Viktor Frisk.

Det hela slutade i en blöt kväll på Sergels torg där Viktor Frisk endast hade tre procent kvar på mobilen. Nu är han på väg till Kroatien för en välbehövlig semester.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…