Samir Badrans ärliga ord om nya relationen med Viktor Frisk

Samir Badrans oväntade ord till Viktor Frisk – efter duons oklara framtidsbesked
Framtiden för duon Samir & Viktor, bestående av Samir Badran och Viktor Frisk, är just nu oklar.
Efter fansens oro kring deras nuvarande relation skickar Samir en offentligt hälsning till Viktor.
Annons

Samir Badran och Viktor Frisk utgör tillsammans artistduon Samir & Viktor och har under åren samlat på sig en stor skara fans och lyssnare.

Samir och Viktor bildade sin duo 2014 och har sedan dess hunnit vara med i Melodifestivalen hela tre gånger, släppt flertalet hitlåtar och turnérat runt i Sverige. Under sommaren 2018 gav de sig an den mest intensiva turnén de någonsin gjort. På fyra månader reste de landet runt och anordnade över 50 konserter. Men efter det intensiva turnerandet väntade en tuff tid för artisterna.

Annons

Under 2018 blev det känt att Samir Badran drabbats av utmattningssyndrom, något som gjort att duon sedan dess behövt göra en del ändringar. En del spelningar har ställts in, och några spelningar har Viktor gjort utan Samir.

Annons

Samir & Viktors oklara framtid

När Hänt pratade med Viktor Frisk tidigare i år berättade han om duons oklara framtid.

– Vi stänger inga dörrar för Samir & Viktor, det kommer vi att fortsätta med. Det är det roligaste jag gör, förklarar Viktor.

I podcasten Fundamentalt förklarade han däremot att de just nu har en paus, på obestämd tid, på grund av Samirs mående. Bland annat hans kroniska sjukdom Visual snow.

– Han har inte mått så bra, han har haft ”visual snow” bland annat. Det innebär att man får så att det börjar flimra framför ögonen med mycket yrsel och trötthet.

Samir hälsning till Viktor

I dagarna delade Viktor med sig av en bild på sig själv och nära vännen Margaux Dietz, från en stund som han kallar ”en lite mer glädjande bild än vad som händer i världen just nu”. Bland kommentarerna har ingen mindre än Samir Badran skickat en hälsning till sin forna parhäst Viktor.

Annons

”Ey virre saknar dig bror”, skriver Samir, och Viktor svarar då:

”Aw, saknar dig med”.

Det är flera av duons fans som oroat sig för hur relationen mellan Samir och Viktor är nu för tiden, men av hälsningen att döma behöver de inte längre oroa sig.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…