Så dumpades tjejerna i slutvalet i Bonde söker fru 2019

Så dumpades tjejerna i slutvalet i Bonde söker fru 2019.
Det blev minst sagt känslosamt när bönderna gjorde sitt sista val i Bonde söker fru 2019.
Så här gick det till när brevskrivarna Jonna, Wilma, Josefin och Isabell fick veta att de snubblat på målsnöret och tvingades åka hem utan kärlek.
Annons

Det börjar närma sig slutet på det stora kärleksäventyret i Bonde söker fru 2019. Under hösten har TV4-tittarna fått följa de fyra bönderna Jimmy OlssonOscar FjärrstrandAlexander Andersson och Pelle Hansson Edh i jakten på den rätta och nu är slutvalen gjorda. I nästa avsnitt väntar varsin kärleksresa för paren där de får umgås på tu man hand – långt bort från gårdarna. Bland annat bär det av till Österrike och Åland.

Saknades känslor mellan Jimmy och Jonna

De slutgiltiga valen var inte lätta för bönderna, men beslutet var tvunget att tas. För köttbonden Jimmy stod det mellan Jonna Dahlin och Emelie Åström och inför valet beskrev han sina känslor framför kameran.

Annons
Annons

– Just nu känns det ju bara jobbigt att behöva göra det här valet. Jag kan ju själv föreställa mig om det hade varit omvänt, om det var jag som hade börjat fastna för någon, och fått ett sådant här beslut. Då vet man ju… att det gör ont, sa han i programmet.

Men trots allt var Jimmy säker på att han tagit rätt beslut eftersom Emelie var den enda som fått honom att känna de känslor som han vill känna i ett förhållande. Därför tvingades han skicka hem Jonna på grund av brist på känslor.

– Från min sida så har det inte tänt till på den där känslomässiga biten helt, sa han till Jonna i programmet.

Annons

Beskedet blev tungt för Jonna, som hade hoppats på att få fortsätta bygga vidare på relationen. Med tunga steg lämnade hon Jimmy efter valet och framför kameran kom tårarna.

Oscar struntade i slutvalet

Under den sista dejten med Wilma Karlsson kände getbonden Oscar Fjärrstrand att han behövde vara ärlig och säga som det var. Därför ville han inte vänta till slutvalet med att ge besked, utan meddelade det tunga beslutet för Wilma redan i slutskedet av dejten.

– Jag känner att jag får nog bara en bra kompis-känsla med dig. Jag har klickat lite bättre med Cissi. Jag tänkte att det känns bättre att ta det med dig så här än att köra ett val, sa Oscar i programmet.

Annons

När Wilma fick höra att Oscar bara ville vara vänner bröt hon ihop. I hans famn föll hon i gråt – och tårarna fortsatte falla oavbrutet ned för hennes kinder. I eftersnacksprogrammet Bönderna berättar allt berättar Wilma att hon kände en stor sorg och att det tog lång tid innan hon kom över de starka känslor hon fick för Oscar under inspelningen.

– Jag har aldrig, aldrig, aldrig känt så här bra för någon kille förut. Han lever det livet som jag verkligen vill leva och jag trivdes så bra. Jag har liksom sett allting framför mig och jag hade hoppats verkligen på att det skulle vara jag som stod där till sist, sa hon i Bonde söker fru efter att ha fått beskedet.

Sista pusselbiten saknades

Under säsongens gång har Pelle Hansson Edh fått starka känslor för både Josefin Bertelsen och Karin Nordström, men till sist blev det Josefin som fick åka hem utan kärlek. I ett grönskande landskap valde Pelle att motivera sitt val – och Josefin förstod hans ord.

Annons

– Jag känner att jag får inte den där sista pusselbiten att falla på plats. Jag känner att jag verkligen har försökt, men det känns som att du vågar inte riktigt släppa in mig och det blir så svårt för mig, sa Pelle i programmet.

Framför kamerorna förklarade Josefin hur hon såg på det hela:

– Jag tror att det han menar med den sista pusselbiten är att jag inte har kunnat vara där för honom, varken känslomässigt eller fysiskt. Jag vågar ju inte släppa allt och slänga mig in i det, sa hon.

Alexander i tårar under avskedet

För Alexander Anderssons del kändes slutvalet lite som en lättnad, trots att det även kändes tufft. När det var dags att berätta för tjejerna vad han kände och ville gjorde han det på en äng bland betande kossor.

Annons

Redan innan valet kunde Isabell ana att hon skulle mötas av ett tråkigt besked. Och så blev också fallet. När hon och Alexander möttes började det genast tåras i ögonen på de båda – och till sist föll tårarna ned för bådas kinder. Med gråten i halsen förklarade Alexander sitt val:

– Det har varit en fantastiskt tid med dig här och det har varit fantastiskt att lära känna dig. Jag är jätteglad att du skrev brevet, sa Alexander och bröt sedan ihop i en kram med Isabell.

– Jag tycker du är jättemodig, sa Isabell.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…