Rickard Olssons comeback i Bingolotto efter uppbrottet från sambon

​Rickard Olsson och Therese
Rickard Olsson bekräftade i veckan uppbrottet från Therese Broberg. Nu gör programledaren comeback i tv-rutan och i Bingolotto på TV4.
Annons

Programledaren Rickard Olsson, 52, och Therese Broberg, 34, blev ett par för tio år sedan. I veckan bekräftade han att relationen tagit slut.

– Vi bröt upp redan i början av maj, vi hade en sittning och kom fram till att vi glidit isär så mycket att det inte fanns något kvar att kämpa för. Det var vi rörande överens om. Vi har båda känt så en längre tid, men ingen har gjort något för att det ska bli bättre och till slut har man glidit isär för mycket, sa Rickard Olsson till Aftonbladet

Han berättade att paret blivit mer som inneboende hos varandra och att man måste komma ihåg att vårda ett förhållande.

Annons
Annons

Bingolotto-programledaren berättade också att han fick utstå en del kommentarer om gubbsjuka när han blev tillsammans med den 18 år yngre Therese. Även om paret höll ihop i tio år så blev ålderskillnaden till slut ett problem.

Annons

– Jag tror att om det är en stor åldersskillnad så är vikten av att vårda förhållandet mycket större. Man måste hitta gemensamma saker och mötas åldersmässigt halvvägs och det har vi varit rätt kassa på. Vi var i Visby i somras båda två, en för att dansa på den så kallade Stockholmsveckan och en för att moderera skolpolitik, sa Rickard Olsson.

Rickard Olsson om relationen efter uppbrottet

Rickard Olsson underströk dock att det hela har varit ett vänskapligt uppbrott och att de både velat göra separationen så smidig som möjligt.

Annons

– Vi vill båda att flytten och separationen ska bli så bra som möjligt, men det är klart att bo under samma tak är som att vistas under en högspänningsledning, man är varken singel eller sambo. Hela livet blir satt på vänt, jag kan ju inte ta hem någon och vice versa, det är en känslig period och det är lätt att göra den andra illa.

Tv-profilen mår under omständigheterna bra och han har den senaste tiden tillbringat mycket tid med dottern Asta, 16.

Rickard Olsson syns i Bingolotto på TV4

Ikväll syns Rickard Olsson i rutan för första gången sedan han gått ut med att han och Therese Broberg går isär. Det är i programmet Bingolotto på TV4 han gör sin comeback. I rutan syntes en till synes glad programledare som till och med pratade lite kärlek med tittarna efter att ha visat upp en bil med registreringsskylten LÖV.

Annons

– Står det love (engelska ordet för kärlek reds. anm) här? Det kanske man behöver så här i höstmörkret, sa han innan han lät tittarna spela om att vinna ”kärleks-bilen”.

Rickard Olsson i Bingolotto på tv4
Här syns Rickard Olsson i kvällens avsnitt av Bingolotto.

FOTO: TT/Erik Simander, Hans Shimoda

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…