Rebecca Stella om makens kärleksgest under Paradise hotel

Rebecca Stella om maken Manny Dions kärleksgest under Paradise hotel-inspelningen.
Rebecca Stella har sedan ett par år tillbaka varit programledare för Paradise hotel på TV3. Nu befinner hon sig återigen i Mexiko för inspelning av en helt ny säsong och berättar att maken Manny Dion gjort en stor insats i att samla familjen under inspelningarna.
”Jag är så otroligt lyckligt lottad”, skriver Rebecca Stella på Instagram.
Annons

Två år har gått sedan Rebecca Stella, 34, gjorde sin första inspelning av TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel. Då hoppade hon in som vikare för den dåvarande programledaren Malin Gramer, 41, men när Malin valde att tacka för sig fick Rebecca återigen chansen att leda programmet – och svaret blev då ett klart ja från hennes sida.

Annons

– Även om jag lever ett busy life som mamma och med mina företag tvekade jag inte en sekund när jag fick frågan om att leda nästa säsong, sa Rebecca Stella vid TV3 till Aftonbladet hösten 2018.

Annons

Sedan Rebecca Stella tog över stafettpinnen har hon hunnit spela in flertalet säsonger, varav en All stars-säsong. I somras möttes hon dock av dystra besked om sin hälsa, vilket tvingade henne att ta en paus från allt jobb.

– Jag kom hem från Mexiko. Livet var sprudlande, Stellz var sprudlande, allt var toppen. Fram tills det att verkligheten slog mig, som en jävla hammare på en spik gumman, som en käftsmäll, berättade hon i podcasten Rebecca Stella & Vanessa – Nu börjar livet .

Annons

I podcasten berättade Rebecca Stella att hon uppsökt läkare på grund av magproblem och flera månader senare berättade hon i ett nytt avsnitt av podcasten att magbesvären inte blivit bättre. I podden förklarade hon att hon genomgått en koloskopi, för att få reda på vad som var fel – och under undersökningen gjorde läkarna ett oroväckande fynd.

– Där såg de att jag hade något slags sår, sa Rebecca Stella i podden.

Fortsatt jobba trots hälsobeskedet

I samband med undersökningen tog läkarna ett prov, som Rebecca Stella menade skulle bli avgörande för hennes framtid. Antingen skulle det visa sig vara någon form av infektion och då skulle det bli en snabb och smärtfri behandling. Om inte, skulle hon behöva förändra sin livsstil.

– Är det så att vi inte hittar någonting på de här proverna så kommer det här vara en långsiktig grej och då kommer du behöva ändra din livsstil, var de orden läkaren sa, berättade Rebecca i podden.

Annons

Rebecca Stella anser inte själv att hennes livsstil är speciellt utmärkande, men medgav i podden att hon stressar mycket. Efter läkarens ord konstaterade hon:

– Jag kommer behöva sluta jobba helt och hållet, säger Rebecca Stella.

Sedan dess har Rebecca Stella inte kommit mer fler uppdateringar om hälsan, men hon har fortsatt ha många järn i elden. Bland annat har hon gift sig med maken Manny Dion under en pampig tillställning där mängder av celebriteter från både Sverige och USA var bjudna. Efter det storslagna firandet har hon även åkt på smekmånad och  påbörjat inspelningen av ännu en säsong av Paradise hotel.

Rebeccas tacksamhet över Mannys gest

Eftersom Paradise hotel spelas in i Mexiko har Rebecca Stella fått tillbringa mycket tid ifrån Manny och sonen Dion, 1. Men nu avslöjar Rebecca att maken gjort en stor uppoffring för hennes skull. I ett inlägg på Instagram skriver hon om kärleksgesten och förklarar sin tacksamhet över makens stora stöd under Paradise hotel-inspelningarna.

”Min man har rest fram och tillbaka mellan LA och Mexiko tre gånger redan under den senaste månaden. Jag är så otroligt lyckligt lottad och välsignad att ha en så stöttande man och familj vid min sida”, skriver Rebecca Stella till en bild där familjen är samlad.

Annons

FOTO: TT/Karin Törnblom, Viafree/Patricia Recourt

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…