Raymond Ahlgren skadad under inspelningen av Robinson

Robinson på TV4
Det kan gå vilt till i TV4-programmet Robinson och i kvällens avsnitt är olyckan framme.
Nu berättar Raymond Ahlgren om den blodiga händelsen.
”Vi trodde att en artär hade gått av”, säger han till Hänt.
Annons

Årets omgång av TV4-programmet Robinson är i full gång. Och som vanligt bjuder programmet på dramatik. I kvällens avsnitt blir Mohammad Hassan ”Hasse” Al-Naib, 33, överlämnad till motståndarelaget efter att lag nord förlorat en tävling.

Annons

Mohammad blir fastlåst hos lag syd och Raymond Ahlgren, 52, bestämmer sig för att bygga en hydda åt honom. Men när Raymond svingar yxan är olyckan framme. Han slinter och hugger sig i foten.

Här är alla deltagare i Robinson 2020.
Här är alla deltagare i Robinson 2020.
Annons

Sjukvårdare tillkallas och anländer till ön med båt. Där visar det sig att Raymond Ahlgren fått ett ordentligt jack i foten.

För Hänt berättar han om händelsen och understryker att han inte skrek – och att det inte var första gången något sådant hände.

– Nej, ingenting. Jag har huggit mig förut, jag har ett vilt förflutet. Så jag såg att yxan satt där och haltade iväg till de andra. Jag behövde bli sydd, säger Raymond Ahlgren till Hänt.

”Halva foten är död”

Det pulserade mycket blod ur såret och Raymond Ahlgren tror att flera av hans lagkamrater blev chockade av synen.

Annons

– Vi trodde att en artär hade gått av. Jag la mig på stranden. Någon drog av sig sin t-shirt och lindade den runt foten på mig för att stoppa blödningen. Och så kallade man på läkaren som kom dit och sydde mig. Dagen efter var det tävling. Jag ville tävla men fick inte. Jag blev så jävla vansinnig på läkarna. ”Nästa gång, om jag hugger av mig ett finger, så kommer jag inte säga det till er”, sa jag. Läkaren blev lite ledsen, jag var så jävla arg, jag blev galen! säger Raymond Ahlgren.

Det var 52-åriga Raymond Ahlgren som högg sig i foten under Robinson 2020
Det var 52-åriga Raymond Ahlgren som högg sig i foten under Robinson 2020.

Han fick sy fem stygn och fick foten omlindad. Därefter fick Robinson-deltagaren stränga order om att inte bada – men han kunde vara kvar på ön. Idag har Raymond fortfarande men från skadan.

– Ja, halva foten är död, liksom. Känseln är borta på insidan, säger Raymond Ahlgren och fortsätter:

– Det är lite lusigt. Du vet, andra foten är död på utsidan. Jag hoppade på ett rör en gång när jag var yngre. Nu kan man säga att jag har en fot, liksom. Men det går ganska bra, jag är ganska van …

Annons

Av: Ola Lagerström, Lina Arvidsson

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…