Rania Shemoun Olssons ord efter inhoppet i Nyhetsmorgon

Rania Shemoun Olsson i Nyhetsmorgon
Rania Shemoun Olsson har hoppat in som programledare för Nyhetsmorgon i veckan.
Nu berättar hon om Steffo Törnquists omtänksamma gåva.
– Grymt generöst!, skriver TV4-profilen på Instagram.
Annons

På torsdagar och fredagar är Nyhetsmorgon-tittarna vana vid att se Steffo Törnquist, 63, i rutan. Ena veckan är det tillsammans med Jenny Strömstedt, 47, och varannan vecka med Jenny Alversjö, 45.

I torsdags blev många tittare förvånade när de istället fick se TV4-profilen Rania Shemoun Olsson, 44, vid Steffos sida. På eftermiddagen kom förklaringen till inhoppet – Jenny Alversjö har nämligen drabbats av en stroke. Beskedet meddelade hon själv i ett inlägg på Instagram.

Annons
Annons

”Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla. Men enligt läkarna har jag haft tur. Det har gått så bra det bara kan gå och jag mår under omständigheterna bra”, skrev hon vid tillfället.

Hälsningen till Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon

Hälsningarna till Jenny Alversjö har fullkomligen strömmat in sedan hon berättade för fansen att hon drabbats av en hjärnblödning. I fredags valde hon därför att uppdatera oroliga tittare om sitt hälsotillstånd.

Annons

”Tänker mycket på vilket tur jag haft och hur många det är som inte klarar sig. Tänk om jag försökt vila bort värken, som var min första tanke, eller om jag suttit på planet som några dagar tidigare? Känner stor tacksamhet”, skrev Jenny i ett sms till Aftonbladet och fortsatte sedan:

”Är så glad för allt fint stöd och den omtänksamhet som ofattbart många visat”.

Rania Shemoun Olsson visade sitt stöd till TV4-kollegan under fredagens sändning av Nyhetsmorgon.

– Vi vill skicka massor med kramar och kramar till dig, Jenny!, sa hon i direktsändning.

Rania Shemoun Olsson ord till Steffo Törnquist

Tittarna verkar uppskatta Ranias inhopp i Nyhetsmorgon och i sociala medier är det många som hyllar hennes insats under Jenny Alversjös sjukskrivning.

Det verkar också som att Rania Shemoun Olsson har haft det väldigt kul ihop med Steffo Törnquist. I ett inlägg på sitt Instagram-konto berättar hon om kollegans omtänksamma gåva.

”Fick en bullgåva av herr Steffo! Eftersom ingen har namnsdag i dag har Steffo infört Raniadagen. Grymt generöst! Han fick en puss!”, skriver Rania i inlägget.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…