Pojkvännen Korosh Kananians klädkrav på Laila Bagge

Pojkvännen Korosh Kananians klädkrav på Laila Bagge
Laila Bagge och kärleken Korosh Kananian är ett bra team – både privat och professionellt. Men nu avslöjar Laila Bagge att Korosh inte alltid är ett fan av hennes modeval. I Rix Morronzoo berättar hon om pojkvännens klädkrav.
Annons

Managern och tv-profilen Laila Bagge, 46, och pojkvännen Korosh Kananian, 28, har varit tillsammans i fyra år. Häromdagen avslöjade Laila att hon och kärleken tagit ett nytt steg i sin relation. De ska börja arbeta tillsammans med ett vegansk hud-och hårvårdsmärke.

Annons

– Det heter Kolai och jag gör det tillsammans med min man Korosh. Det är vår lilla bebis kan man säga, berättade Laila Bagge när Hänt träffade henne på en pressträff i förra veckan.

Namnet som slår ihop parets första bokstäver till ett gemensamt. Laila Bagge är mycket entusiastisk över det nya projektet.

Annons

– Det är kul att få göra den här resan med Korosh, det är vårt lilla kärleksprojekt kan man säga. Jag är så glad att han brinner för det lika mycket som jag gör. Sedan är det så kul att få bidra till miljötänket, att det är både återvunnen plast och veganskt, säger Laila Bagge.

Kärleken blomstrar alltså för Laila och Korosh – men det betyder inte att de tycker lika om allt.

Laila Bagge berättar i radioprogrammet Rix Morronzoo att hon i vanliga fall bär de kläder hon tycker om och känner sig fin och bekväm i – med ett undantag. Korosh Kananian sätter nämligen ner foten när det gäller jeans med hög midja.

– Jag har tyckt om höga jeans, som går upp lite över naveln. Men man får enormt lång rumpa. Det är vad Korosh också tycker. Han säger: ”Varför vill du sätta på dig någonting som gör att du blir fulare? Du är ju skitsnygg. Varför trilskas du med att sätta på dig ett par byxor som gör att din röv ser ut att gå från skulderbladen ner till knäna?” skrattar Laila Bagge i Rix Morronzoo.

Arg över förändringen

Laila Bagge menar också att hon skulle kunna klä sig i de högmidjade byxorna, men låter bli för Korosh Kananians skull.

Annons

– Man vill ju vara snygg i sin partners ögon. Det är klart jag kan sätta på mig dem, men nej. Utsvänga jeans är också något jag har gett upp, säger hon.

Det är dock inte första gången som Korosh haft synpunkter på Lailas modeval.

Förra året bekände Laila att hon en gång förstorat läpparna. Hennes ex-man Anders Bagge, 51, hade då retat henne för hennes smala läppar.

– Jag ska faktiskt bekänna en sak. Jag har ju jättesmala läppar. Jag har blivit kallad för ormläppen av Anders, som vi brukar skratta åt, för jag har inga läppar. Därför har jag kallat mig själv för ormläpp för han har kallat mig för ormläpp. De har ju inga läppar, berättade Laila Bagge i Rix Morronzoo förra hösten.

Laila förstorade läpparna efter att hon blev tillsammans med Korosh, men den nya looken föll inte pojkvännen i smaken.

Annons

– När jag kom hem, jag fick en sån utskällning av min man. Så han sa, ”gör du det en gång till så går jag ut genom dörren. Vad fan håller du på med?” berättade Laila Bagge som då bestämde sig för att i framtiden låta läpparna vara.

FOTO: TT/Mickan Palmquist, TT, Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…