Petter Askergren säljer villan i Åre – se alla bilderna här

Petter Askergren säljer villan i Åre – se alla bilderna här
Artisten Petter Askergren säljer nu villan i Åre efter att familjen har blivit för stor för den.
Här är alla bilderna på villan – och även prislappen!
Annons

Förra året firade rapparen Petter Alexis Askergren, 45, 20 år som artist, och än idag gör han musik. Debutalbumet för 21 år sedan fick titeln Mitt sjätte sinne och sedan dess har artisten släppt flera skivor och turnérat landet runt många gånger.

Annons

Privat är han sedan flera år tillbaka gift med stora kärleken Michaela Fröstad Askergren, 43, och paret har de fyra barnen Lexus, Vita, Ronin och Belle tillsammans. Petter har även sonen Alfons från en tidigare relation.

Det var för två år sedan som Petter blev fembarnspappa och förutom artisteriet är han en entreprenör som driver flera restauranger.

Annons

För några år sedan öppnade han hamburgerrestaurangen Käk på Södermalm i Stockholm och förra året öppnade han krogen Fröken Vandal tillsammans med artistkollegan Thomas Rusiak, 42, även den i Stockholm.

Men det är inte bara i Stockholm han driver restauranger, även i Åre är Petter delägare i en restaurang och har därför de senaste åren fördelat sin tid mellan lägenheten i Stockholm och huset i Åre tillsammans med sin familj.

Det var för ett par år sedan som rapparen köpte huset i Åre tillsammans med hustrun. Det är en sexrumsvilla på 124 kvadratmeter. Nu rapporterar Expressens Leva & bo att villan är till salu, då familjen blivit för stor för huset – istället har de köpt en större villa.

Annons

Utgångspriset på Petters villa i Åre

Petter Alexis hus i Åre som är till salu. Foto: Amanda Freskgård.

40-talsvillan som familjen bott i är alltså ute till försäljning och för Leva & bo berättarmäklaren Cecilia Hemer Eliasson på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling att det är ett charmigt hus som också är det äldsta i villaområdet Solbringen. De andra husen i närheten är byggda på 80- och 90-talet.

Vardagsrum. Foto: Amanda Freskgård.
Annons

Villan som familjen bott i har två våningar med en källare. Det byggdes 1945 och är i fint skick med nyrenoverat badrum och tvättstuga. Det fins vedspis i köket och en kamin i vardagsrummet. Villan har två uteplatser och tomten är drygt 1000 kvadratmeter.

Ett av fyra sovrum. Foto: Amanda Freskgård.
Badrum. Foto: Amanda Freskgård.
Köket. Foto: Amanda Freskgård.
Annons
Matsal. Foto: Amanda Freskgård.
Sovrum. Foto: Amanda Freskgård.
Toalett. Foto: Amanda Freskgård.

Huset ligger med promenadavstånd till Åre torg och det är vacker utsikt mot både sjö och fjäll.

Annons

Utgångspriset för den som är sugen på Petter Alexis hus ligger på 5,9 miljoner kronor.

FOTO: Amanda Freskgård, Olle Sporrong/EXP/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…