Pernilla Wahlgrens tårar efter Bianca Ingrossos starka ord

Pernilla Wahlgrens tårar efter Bianca Ingrossos ord
Efter succén med den egna showen Kort, glad och tacksam tokhyllas Pernilla Wahlgren av sin dotter Bianca Ingrosso på Instagram.
En hyllning som får mamma Pernilla att brista ut i gråt.
”Orkar inte”, skriver Pernilla Wahlgren.
Annons

Pernilla Wahlgren, 51, gjorde succé med den egna showen Kort, glad och tacksam där hon tillsammans med sin ensemble turnerade över hela Sverige. Efter framgångarna är artisten och tv-profilen nu mitt uppe i förberedelserna för uppföljaren – Pernilla Wahlgren har hybris.

Annons

I veckans avsnitt av Wahlgrens värld på Kanal 5 spolades tiden däremot tillbaka och tittarna kunde se när Pernilla Wahlgren gjorde sitt allra sista framträdande med showen Kort, glad och tacksam. På plats i publiken fanns dottern Bianca Ingrosso, 24, och det gick ingen obemärkt förbi hur stolt hon var över mamma Pernilla.

Annons

Inför veckans avsnitt av Wahlgrens värld la Bianca Ingrosso upp en trailer för programmet på sin Instagram. I klippet ses Pernilla göra sin sista show och Bianca beskriver för tittarna hur mycket hon unnar Pernilla hennes framgångar:

– På riktigt, om det är någon som är värd den här framgången så är det faktiskt mamma. För så som hon har kämpat – och nu få fronta sin egna show. Det är så sjukt mäktigt, säger Bianca Ingrosso i klippet.

Biancas hyllning till Pernilla

Till videon har Bianca Ingrosso skrivit en lång och varm hyllning till sin mamma Pernilla. I texten tar Bianca upp hur mycket Pernilla slitit som ensamstående mamma, och artist, under hennes och hennes syskons uppväxt.

Annons

”Kan nog sätta min hand på att det inte finns någon i detta land som jobbar/jobbat så hårt som du gör mamma. Du har kämpat, slitit, aldrig gett upp för att sedan komma hem till fyra barn som skriker, kräver uppmärksamhet, mat, tid och kärlek. På jobbet har du aldrig klagat, aldrig ställt krav, aldrig varit otrevlig, aldrig NÅGONSIN varit en diva. Du är en av de mest omtyckta personerna i denna bransch och ALLA älskar dig.”, skriver Bianca Ingrosso på Instagram.

Hyllningen till Pernilla slutar inte där. I inlägget skriver Bianca även om den stora utveckling hon sett i sin mammas karriär – från att tidigare uppträtt på olika köpcentrum till att idag sälja ut show efter show.

”Jag är så oerhört jävla stolt över dig mami. Att se dig gå från att åka från köpcentrum till köpcentrum på veckodagarna och turnéer på helgerna till att nu ha Sveriges mest utsålda HELT EGNA SHOW är för mig SÅ COOLT”, skriver Bianca och fortsätter:

”Du är min största förebild mamma. Tack för att jag får äran att vara din dotter”.

Annons

Pernilla Wahlgrens tårar

Bianca Ingrossos starka hyllning har nu fått mamma Pernilla Wahlgren att bli rejält rörd – och i en kommentar avslöjar hon att hon inte kunde hålla tillbaka tårarna.

”Åååååh, jag orkar inte…!!!! Nu gråter jag… Fina älskade dotter! Älskar dig så oändligt mycket!!!!”, skriver Pernilla med en rad hjärtan och gråtandes emojis.

Även Biancas följare berörs av hennes varma ord till mamma Pernilla. Bland kommentarerna ses bland andra Hanna Hedlund och Peter Jöback hylla mor och dotter – och flera stämmer in:

Annons

”Så fint skrivet av dig Bianca. Blir rörd av dina ord till din mamma”, skriver en följare.

”Men nu blir jag ju såå rörd”, skriver en annan.

”En sån fin kärleksförklaring till din mamma”, sammanfattar en tredje.

Annons

FOTO: TT/Carolina Byrmo

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…