Pernilla Wahlgrens svar efter kritiken: ”Retar mig rejält”

Pernilla Wahlgren försvarar sig mot kritiken om att hon skryter om att hon har hus i Marbella i Spanien - fast hon egentligen inte har det.
Under semestertider passar Pernilla Wahlgren på att åka ner till sitt hus i Marbella tillsammans med sonen Theo Wahlgren. Nu berättar Pernilla att hon har fått kritik av andra svenskar i Marbella – och ger ett vasst svar på tal.
Annons

Pernilla Wahlgren, 51, och Sofia Wistam, 53, är vänner sedan många år tillbaka och sedan fyra år tillbaka driver de populära podcasten Wahlgren & Wistam tillsammans.

Varje vecka levererar de nya avsnitt där de delar med sig av allt möjligt av det som händer i deras liv, det kan handla om relationer, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden.

Även när vännerna befinner sig i olika länder ser de till att spela in podcasten till sina trogna lyssnare. När det senaste avsnittet spelades in befann sig Sofia med sin familj på semester i Palma på Mallorcas sydvästra kust, medan Pernilla var hemma i villan på Lidingö.

Annons
Annons

Pernilla berättar att även hon snart åker till varmare breddgrader och är redo för att åka till sitt lilla rosa hus i Marbella i Spanien, efter att ha spelat in årets säsong av SVT:s Stjärnorna på slottet.

– Jag åker till Marbella i övermorgon. Jag längtar så mycket. Det har varit nedräkning den här veckan. Lika fantastisk som den har varit på slottet, så har det ju varit också varit otroligt krävande och lite sömn, säger Pernilla.

Den enda som kommer vara med i huset första veckan är sonen Theo Wahlgren, 12.

– Jag har faktiskt sagt nej till folk som vill komma och hälsa på mig första veckan i Marbella, säger Pernilla Wahlgren.

Annons

”Varför skulle jag skryta?”

Senare i avsnittet berättar Pernilla att hon hittat en kommentar till en artikel om henne online, där en svensk som bodde i Marbella var upprörd.

– Det någon svensk som bodde i Marbella, som var så upprörd över att Pernilla Wahlgren går runt och säger att hon bor i Marbella – för det gör hon inte alls! Nej då, hon bor uppe i bergen. Och så sa hon något annat där jag inte ens bor för det första, så skitsamma, men jag fick inte säga att jag bodde i Marbella, säger Pernilla.

Personen i fråga som skrivit kommentaren menade att det faktum att Pernilla säger att hon har hus i Marbella, är samma sak som att säga att någon bor på Östermalm i Stockholm när den egentligen bor i Tensta.

– Det fick jag höra. Så jag ska genast sluta skryta, säger Pernilla och frågar sedan Sofia:

Annons

– Om du möter någon utlänning i Mallorca nu och de frågar ”Oh, where are you from, where do you live?” Vad säger du då?

Sofia svarar att hon skulle säga Stockholm och Pernilla håller med.

– Ja, du säger ju inte ”Oh, Lidingö, it’s a small island 15 minutes from Stockholm”. Nej, du säger Stockholm för att det är enklast. Och jag säger Marbella för det är enklast för att slippa förklara för svenskar var det är, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Plus att jag kanske inte vill att folk ska veta exakt namnet på min by där jag bor. Det är sådana grejer som retar ihjäl mig, folk då som tycker att, nej då skryter jag. Varför skulle jag skryta om att bo i Marbella?

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…